Pidä puhelin! Katy Perry voi esiintyä Taylor Swiftin uudessa musiikkivideossa

Ovatko Katy Perry ja Taylor Swift lopulta valmiita tekemään tarjouksensa epäillylle väärälle verelleen?

Vaikka lauluntarjoajat molemmat näyttävät heittäyttäneet juttuja toistensa kautta musiikin kautta vuosien varrella, duo voi olla valmis antamaan varhain menneen ajan.

Koska “Shake It Off” -laulajan uudet Miami-pohjaiset musiikkivideot kappaleelle “End Game” kiertävät verkkoa keskiviikkona, fanit eivät voineet olla huomaamatta Perryn näyttäviä samanlaisia ​​hänen varakuntaneuvojansa keskuudessa. 

Lisäksi, E! Uutiset kertoo, että “Swish Swish” -hittihuijaaja, joka oli samaa mieltä siitä, että hän oli menossa Miamion valmistautuakseen viimeiseen Todistaja: Tour esiintyi tänä vuonna, kertoi Grammy-palkinnon saaneen tuloksen, kun pari ratkaisi konfliktinsa aiemmin tällä viikolla. 

Swift tai Perry eivät ole vahvistaneet uutisia, mutta ottaen huomioon, että divasin kiistely on kerrottu alkuperältään tanssikavereista, tämä kuulostaa täydelliseltä (ja hauraimmalta!) Keinoin panna riitansa sänkyyn.

Sormet ristissä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − = 53

map