Perfect Blowoutin anatomia: kaikki mitä tarvitset DIY Salon Effect

Suuri salonkipuhallus on kiistatta taideteos, mutta se ei tarkoita sitä, että kotimaasi muunnettu versio ei ole tilaa gallerian seinälle – tai Selfie Instagramissa. Harkitaksemme täsmällisesti, miten peilata hiustartesi käsityötä omassa kylpyhuoneessasi, kartoitettiin Fekkai Palm Beach stylistin Pierre Matnan asiantuntemusta, joka antoi meille kurssikurssin taideteoksen hallitsemiseksi ja tarkat työkalut, joita sinun tarvitsee käyttää. Salon Floridan sijainnin ansiosta Matta tietää varmasti kaksi tai muuta asiaa kuumien ja kosteiden elementtien taistelusta, joten tyyli pysyy pirteänä ja laaja riippumatta ennusteesta. Pidä lukemista hänen kokonaisvaltaiseen oppaansa DIY-blowoutiin!

RELATED: Tämä rajoittamaton Blowout-ohjelma maksaa vähemmän kuin kuukausittainen Metrocard

Arm itseäsi

Ennen kuin ryhdyt harjoittamaan ranteiden liikkeitä, varmista, että räjähdyssuojuksesi on hyvin varusteltu. “Sinulla on oltava ammattimainen hiustenkuivaaja, sillä joskus kaupalliset kuivaimet eivät ole riittävän vahvoja”, kertoo Matta, joka suosittelee T3-tyyppistä Luxe-kuivaajaa ($ 250, sephora.com), jota hän ja hänen kollegansa käyttävät salonissa. “Käytä aina tarkkuusuutinta, ja tarvitset kaksi pyöreää harjaa.” Pane puu tai harjakset pyöreällä harjalla käsiksi pääosan purkausprosessille ja yksi keraaminen tynnyri viimeistelyä varten, mikä lisää loistoa. “Harjat riippuvat hiusten pituudesta, mutta yleensä sinun on käytettävä pienempää harjaa kasvojen ympärille, ja suuremman pehmeästi sileästi selän päällä”, hän lisää…

RELATED: Voisiko tämä sovellus auttaa sinua saavuttamaan Salon-Perfect Hair kotona?

Tuotesijoittelu

Vaikka hiukset ovat vielä täysin märät, sinun on käytettävä vaahtoa, kuten Fekkai’s Sheer Shape Styling Mousse ($ 20, amazon.com) juurihakemistoosi maksimaaliseen nostamiseen, mutta jos säikeesi ovat jo paksuja tai kiharaja, ohita tämä vaihe ja suorita seerumi päiden kautta. “Jotkut tuovat tuotteelle, kun hiukset ovat osittain kuivuneet, mutta oikea tapa tehdä se on laittaa ne, kun hiuksesi ovat 100% märät”, Matta neuvoo. “Yksi yleinen virhe on, kun ihmiset asettavat pään kaikki päänsä– jos laitat sen pituuksiin, hiukset ovat raskaita, joten sen pitäisi olla vain juurilla. “

Jakaa ja valloittaa

Kun volumisoiva moussi on paikallaan ja kaikki työkalut ovat valmiina, olet valmis aloittamaan blowout-prosessin. Matta suosittelee hiusten jakamista neljään käyttökelpoiseen osaan – jakaa selkänoja korvalle korvalle ja irrota yläosa erottaaksenne sen alla olevista kerroksista, sitten molemmat etuosat pään molemmin puolin. “Jos sinulla on otsatukka, puhaltaa ne ensin pienellä pyöreällä harjalla ja aloita etuseinillä pyöreällä harjalla”, hän sanoo. “Suuttimen tulisi olla lähellä hiuksia, mutta ei koskettaa sitä. Toista yli jokaisen osan, kunnes se on täysin kuiva.” Puhalluskuivurilla varustetun pyöreän harjan voittaminen voi olla melko sirkus, mutta jos vielä hioat taitojasi, työskentele pienillä paloilla helpottaaksesi prosessia. Hienojakoiset tekstuurit ovat yleensä hyviä yhden tai kahden pyöreän harjan jälkeen, kun taas paksujen ja kiharaisten tyyppien pitäisi pyrkiä noin kolmeen viiteen.

RELATED: Keep Calm and Contour On: Paras muotoilu sarja jokaiselle taitotasolle

Cool It

Jos teidän DIY-blowouteilla on aikaisemmin ollut vaikeuksia seisomaan kosteuteen, älä koputa omaa käsitystyötäsi – säikeiden jäljellä oleva vesi on syytä syyttää. “Jos hiuksesi eivät ole 100% kuivia, kun olet valmis, se kimmoisa 10 minuutissa. Usein ihmiset ajattelevat, että hiukset ovat kuivia, koska ne ovat kuumia, mutta kaksi minuuttia myöhemmin ne koskettavat sitä ja hiukset ovat vielä kosteat tai kosteaa “, sanoo Matta. Kun olet suorittanut jokaisen osan, vie askel askeleelta styling-asemalta ja anna säikeiden jäähtyä muutaman minuutin ajan. Jos kerrokset ovat hieman märkiä, kun käytät sormet läpi, sinun on annettava heille toinen kulku harjan ja kuivain alla. Sitten voit asettaa ne velcro rullat rakentaa entistä enemmän kehoa, tai työskennellä muutamia viimeistely pisaroita Fekkai’s Blowout Sealing Serum ($ 20, amazon.com) läpi päiden loistaa. “Kun otat rullat ulos, käännä hiukset ylösalaisin ja voit käyttää kuivaa shampoo juuri juurille”, sanoo Matta. Ei vain, että tuote lukittuu äänenvoimakkuuteen, mutta se on myös tapa laajentaa räjähdysajasi elämää ennaltaehkäisevänä askeleena. 

KUVAT: Paras hiustuotteet ja -työkalut vuodelta 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 + = 40

map