Patricia Clarkson keskustelee Bradley Cooperin kanssa Naked (ja Crying) kanssa

Patricia Clarksonin uusi elokuva Oppiminen ajaa, hän pelaa naista hyvin, oppii ajaa. Mutta hän ei tarvinnut tutkintaa, kun oli aika irrottaa hänen vaatteensa Bradley Cooperin edessä hänen roolistaan Elephant Man, joka vain viimeisteli Lontoon sitoutumisensa West Endiin Broadwayn ajon jälkeen.

“Minun täytyi olla alasti ja itkeä samanaikaisesti”, hän selitti Jimmy Kimmel Live! Maanantai. “En suosittele sitä.” Kun isäntä vitsaili, että hän itkee joka kerta, kun hän ottaa vaatteensa pois, Clarkson sanoi: “Se oli todellakin ylimääräinen kokemus.” Mutta onko eroa toisten välillä paljastuessa New Yorkissa Lontoossa? Clarksonin mukaan: “The Royal Box. Ja se ei ole metafora. Se on hyvin, hyvin lähellä näyttämöä. Royal Boxin katselevat ihmiset näkevät kaiken. “

RELATED: Virallinen Tony Awards -palkintoja Plaza-hotellista

Valitettavasti kuninkaalliset silmät eivät näyttäneet häneltä naurettavaa, ja hän oli melko kauhistunut siitä. “Toivoimme royals tulevat, koska halusin Kate ja William nähdä minut. Koska koko elämäni ajan voisin sanoa, että minua on nähnyt alasti [heiltä]! “

Royal Box ei kuitenkaan istunut tyhjäksi. Kun prinssi tai prinsessa ei ole miehistöä, se on saatavilla istuimena tavallisille, kuten Tom Cruise. “Hän huomautti minulle lopulta, että hänellä oli erittäin hyvät istuimet”, Clarkson sanoi. “Ja ajattelin,”Tehtävä: Mahdotonta 5, tänne tulen! “” Uskomme hän tarkoitti osaa 6, mutta kuka laskee? Katso yllä oleva video katsomaan koko haastattelua.

KUVAT: Tony Awards 2015: Katso kaikki parhaat ulkoasut

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − = 38

map