Paris Jackson joutui leikkaukseen ilman anestesiaa

Se kuulostaa, että Pariisin Jacksonin kipukynnys on huomattavan korkea.

20-vuotias malli, näyttelijä ja muusikko – ja kyllä, myöhäisen Michael Jacksonin tytär – osui lavalle esiintymään bändinsä The Soundflowersin kanssa vain yhden päivän kuluttua leikkauksesta tänä viikonloppuna. Hän otti brändin Instagram-tarinoita ilmoittaakseen, että perjantaina lääkärit poistivat absessielimen ruumiistaan ​​ilman anestesiaa ja että menettely sujui huolimatta siitä, että hän “oli hereillä kaiken sen”.

Mikä on paise? Yhdysvaltain kansallisen lääketieteellisen kirjaston mukaan se on parhaiten määritelty “pussipussiksi”, joka voi esiintyä “miltei missä tahansa kehossasi”, ja se voi johtua bakteerien, loisten, virusten ja “nieltyjen esineiden” muodoista.

“Joten, pitkä tarina lyhyt, minulla oli leikkaus eilen”, Jackson sanoi mukaan Ihmiset, selittää, että hänellä oli “abscessa, joka oli melkein koko golfpallon” ja että jos joku ponnahtaa, “voit mennä septiseksi ja kuolla”.

“Mutta en kuollut”, hän sanoi. “He toimivat välittömästi.”

Miksi hän päätti olla tekemättä anestesiaa, Pariisi ei kehittänyt. “Se oli ehdottomasti kaikkein kipu, jota olen koskaan käynyt läpi koko elämäni”, hän sanoi myöhemmin selittäen, että hän on lääketieteessä taistelussa elpymisen ja “ei olisi pitänyt koskaan jättää nukkumaan tänään.”

RELATED: FYI, voit saada todella hyvää Lash-seerumia Amazonissa

F-Cancerin varainkeräyksessä Jackson lauloi Katherine Jacksonille, hänen 88-vuotiaalle isoäidilleen ja myöhään Mikaelin äidille, joka myös nosti Pariisiin ja hänen veljiinsä – Prince Jackson, 21, ja Blanket, 16 – kuvakkeen kuolema. Hän jakoi kuvia bändistä Katherin kanssa Instagramissa ja ilmaisi kiitollisuutensa tällä hetkellä.

vittu. En voi uskoa, että mummo teki sen toiselle live-näytelmällemme koskaan. ja hän todella piti sitä!?! olin shitting minun housut. Rakastan sinua niin paljon mummoa. Olen niin onnellinen, että meidän on pelattava sinulle ja pelattava niin uskomaton syy. @tokemikrofonit @canyonsessions @ austinbrown #fcancer

Pariisi-Michael K. Jackalopen (@parisjackson) jakama viesti

”F. En voi uskoa, että mummo teki sen toiselle live-näytelmällemme koskaan. Ja hän todella piti sitä!?! Sain housuuni. Rakastan sinua niin paljon mummoa. Olen niin onnellinen, että meidän on pelattava sinua ja pelattava niin uskomaton syy “, hän kirjoitti.

Syy, kuvittelemme, osui perheen sydämen läheisyyteen, kuten Joe Jackson – Katherine aviomies ja Pariisin isoisä – kuoli haimasyöpään kesäkuussa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 43

map