Paris Hilton vertailee hänen sukupuoltaan nauhan vuotoa “Being Raped”

Kun onnistunut DJ-ura, poikaystävän, Chris Zylkan ja perheen suunnitelmat, näyttää siltä, ​​että Paris Hilton on valmis elämäänsä seuraavaan vaiheeseen, mutta vielä on osa perinnönsaajan menneisyyttä, joka hautaa hänet. 

Q & A-paneelin aikana Bert Marcusin uuden dokumentin seulonnan jälkeen,  American Meme, joka seuraa eri sosiaalisten medioiden tähtien elämää, kuten Hilton, Josh “Fat Jew” Ostrovsky ja Brittany Furlan, 37-vuotias suostui hänen surullisen seksuaalisen nauhansa 2018 Tribeca-elokuvajuhlilla. 

“Se oli kuin raiskata”, Hilton kertoo vuoden 2004 skandaalista, mukaan USA tänään. “Minusta tuntui, että olin kadottanut osan sieluni ja olin puhunut niin julmalla ja keskipitkällä tavalla, halusin kirjaimellisesti kuolla jossain vaiheessa, olin kuin” en vain halua elää “, koska ajattelin kaikki oli otettu pois minusta. En halunnut tulla tunnetuksi sellaiseksi. “

Niin uskomattoman ylpeä ja innoissani uuden elokuvani #TheAmericanMeme: n ensi-iltana @Tribeca-elokuvajuhlilla. ������

Pariisin jakama viesti (@parishilton)

Vuonna 2011 Pariisi ilmaisi samanlaisen näkemyksen Piers Morganiin, kun hän kysyi seksuaalisesta nauhastaan. 

“Kun olin pieni tyttö, katsoin ihmisiä, kuten Prinsessa Diana ja nämä naiset, ja tuntuu siltä, ​​että hän otti sen pois minusta”, hän sanoi. “Nyt kun ihmiset katsovat minua, he ajattelevat, että olen sellainen, jota en ole, vain yhden tapahtuman vuoksi yössä, jonkun kanssa minä olen oli rakastunut, ihmiset ajattelevat, “Oi, hän on paska”, vain siksi, että yksi asia tapahtui minulle. “

Entinen todellisuus tähti näki Marcusin dokumentin keino osoittaa, että hänellä on toinen puoli kuin mitä yleisö näkee. “Minusta tuntui, että maailma otettiin käyttöön minulle yksinkertaisen elämän kautta”, hän sanoi. “Televisiota ei ollut tuolloin, joten se oli hyvin uusi. Sosiaalisessa mediassa ei ollut mitään, joten pohjimmiltaan luin tämän luonteen, joka oli pohjimmiltaan sitä mitä ajattelin yleisö halunnut, kuten:” Hän on rikas, joten hän tarvitsee pilaantunut ilmapallo “- pohjimmiltaan mitä tuottajat sanoivat minulle.”

RELATED: Paris Hilton on rakastunut ja haluaa kertoa kaikesta siitä

Nyt Hilton on sitoutunut hänen pitkään poikaystäväänsä ja odottaa tulevaisuuttaan. “Olen innoissani elämäni seuraavasta vaiheesta ja perheen perustamisesta ja todellisen onnellisuuden löytämisestä”, hän sanoi. “Koska kyllä, tämä on niin hauskaa, rakastan sitä, mitä teen – on hienoa olla Ibizassa joka kesä DJ: ssä aina kahdeksan aamuun asti – mutta joskus se on hieman väsyttävää.”

Hilton jatkoi: “Tulee jatkossakin olemaan tytön pomo, mutta olen myös äiti, enkä voi odottaa sitä päivämäärää.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map