Paris Hilton Answers eniten polttava kysymys 2018: aikooko hän katsella Lindsay Lohanin Reality Show?

Huolimatta siitä, että se on meidän Herran 2018 vuosi, Paris Hilton ja Lindsay Lohan ovat yhä edessään lehdissä, kuten kissat ja koirat, ja melkein meistä tuntuu siltä, ​​että saamme uuden jakson O.C. tai todellisia musiikkivideoita MTV: llä. Jos vain.

Hilton-Lohan-draaman uusin erä on suosittu perillisämme, joka päätti painaa LiLon tulevaa Vanderpump säännöt-esque reality tv-show, Lohan Beach Club.

Kuten voitte kuvitella, hänellä ei ollut aivan hienoja sanoja. Koska Hilton ja hänen suosiotaansa Chris Zylka päätyivät LAX: n kautta, TMZ: n toimittaja tapasi heidät, kysyivät siltä tyhjäksi, jos he suunnittelevat virittämistä. Kirjaimellinen puhkeaminen naurusta.

Pariisi Hilton and Lindsay Lohan lead
J. Vespa

“Olemme liian kiireisiä”, sanoi Hilton. “Työskentelemme”, Zylka seurasi. 

No, se ratkaisee sen. Ei ole aivan järkyttävää, että Lohan ei löydä tuulettimen hänen eteensä. Hilton hiljattain kutsui Lohania “patologiseksi valehtelijaksi”, ja hän kaksinkertaisti kommentin maanantaina. 

RELATED: Pariisin Hilton Doppelgänger valettiin Lindsay Lohanin Beach House -ilmoituksissa

“Sanot vain tosiasia”, Hilton kertoi E! Uutiset. “Elämäntapa”. Silloinkin, ei kaikki Hiltonin tarvinnut sanoa Lohanista oli täysin huono.

“Onnea hänelle”, Hilton sanoi. “Toivotan hänelle parhaan.”

Ainakin se on … jotain? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 61

map