Pariisi Jackson näyttää Madonna mallintamisen debyyttinä

Pariisin Jackson, Michael Jacksonin myöhäisen tytär, teki hänestä mallinnuksen debyyttinsä Pariisissa – ja onko se vain meistä vai näyttäisikö hän tarkalleen kuten nuori Madonna? Ehkä se on olkalaukut, 80-luvun innoittamana haalarit (platinan lukot ja tummat kulmakarvat FTW), hehkuttavat hopeakorvakorut tai todennäköisesti kaikkien kolmen yhdistelmä, mutta Jackson antaa meille merkittäviä Madge-vibejä ja me joten täältä.

Jackson havaittiin valokuvaamispaikalla Pariisissa keskiviikkona, kun he ryntäsivät amerikkalaisia ​​ja ranskalaisia ​​lippuja toisen maailmansodan aikakauden “sotilaiden” kanssa Eiffel-tornin edessä. Hän tietää selvästi, miten kamera toimii: Pop -kuvan Royalty tytär on veressä. 18-vuotias näytti tyylikkäältä ja hienostuneelta valkoisesta valkokankaasta, jossa oli midi-kynän hame ja pitkähihainen pää, jonka hän viimeisteli vyötäröllä vyötäröllä, ja mustat, kaunistetut käsineet.

VIDEO: Pariisin Jacksonin Transformation Through Years

 

Pariisi näyttää täysin pariisilaiselta toisesta ampumahedelmästään, punaisesta ja valkoisesta raidallisesta paidasta, joka on yhdistetty mustisiin savukkeiden housuihin, ja alushousut, joissa on mustat kukkatiedostot.

Pariisi Jackson - Chanel - EMBED
Marc Piasecki / GC Images

RELATED: 17 Upeita Celeb-lapsia, jotka sinun tarvitsee tietää nyt

Emme voi odottaa nähdä ampumalla lopullista tuotetta!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 77

map