Paras puhallusruisku ja voiteet hiustyypeillesi

Kaikkien markkinoilla olevien Blowout-alukkeiden avulla InStyle.com Assistant Beauty -editoimisto Marianne Mychaskiw lähti etsimään parhaita vaihtoehtoja jokaiselle hiusväestölle, testaten eri kaavoja viikossa viikossa. Kuukausina hän kaventaa listan alkuun viisi parasta kaavaa, jotka sopivat hienoihin, paksuihin, kiharoihin ja vahingoittuneisiin säikeisiin. Lue täydellinen ottelu!

Kuka ei rakasta hyvää räjäytystä? Rituaali minun puhalluskuivurilla ja pyöreällä harjalla on tullut säännölliseksi tapahtumaksi kotitaloudessani, koska En voi perustella viikoittaista salongin vierailua ja koskaan siitä asti kun Hullut miehet päättyi En todellakaan tiedä mitä tehdä itselleni sunnuntai-iltoina. Monien epäonnistuneiden yritysten jälkeen havaitsin, että ainoa tapa, jolla käsityöni voisi olla yhtä hyvää kuin todellinen kauppa, oli kiinteän blowout-alukkeen avulla. Joten päätin kokeilla jokaisen vaihtoehdon, joka tuli tavalliseen työpöytään selville, mitä todella toimi.

Pieni tausta: minulla on erittäin paksu, luonnostaan ​​ruskeat hiukset, jotka olivat kiharaa, kunnes aloin tappamaan sen litteiden rauta- ja oikaisujen avulla. Minulla oli tapana värittää sitä paljon, joten lukkani ovat nähneet parempia päiviä vahinkojen suhteen, mutta se on valtava parannus siihen aikaan, kun päätin mennä blondi. Se vaatii paljon pitämään hiukseni terveinä samalla, kun se edelleen ruokkii riippuvuuteni puhallushoitajaksi, joten jotain, joka antoi riittävän hydraation ja suojasi hiukseni haureuselementteiltä, ​​oli pakko. Muutamien kuukausien testauksen jälkeen räjähtävien alukkeiden testauksen jälkeen pystyin kaventamaan massiivisen luettelon alkuun viidestä vaihtoehdosta, joten sinun ei tarvitse.

RELATED: Anatomia Perfect Blowout: Miten DIY Salon Effect

Rengasrikko Primers - Embed 1
Kohteliaisuus

Paras hienoille hiuksille: Living Proof Blowout, 24 dollaria; ulta.com.

Tosin tämä oli hiukan tahmea paksuille hiuksilleni, mutta kun ystäväni, joka kamppailee ohuilla säikeillään, otti sen tien testille, se lisäsi täydellisen määrän tekstuuria, jotta hänen kerrokset voisivat todella tarttua pyöreisiin harjoihin. Hänen hiuksensa on luun suora ja sillä on vaikeuksia käpristyä, mutta polymeeripitoinen suihke auttoi lukitsemaan tilavuus, ja kun se asetettiin, hänen tyylinsä näytti täydelliseltä päivinä.

RELATED: Tämä rajoittamaton Blowout-ohjelma maksaa vähemmän kuin kuukausittainen Metrocard

Rengasrikko Primers - Embed 2
Kohteliaisuus

Parasta paksulle hiukselle: Frederic Fekkai Blowout Primer, 20 dollaria; target.com.

Puhuminen hiuksistani muuttuu usein voimakkaaksi käsivarren harjoitteluksi, ja siksi en tunne tarvetta mennä kuntosalille päivinä, jotka johtavat minua muotoiluistuntoon. En ole varma siitä, miten Frederic Fekkai -tiimi teki sen, mutta minä olen niin iloinen heistä – muutamia hyvin sijoitettuja spritzejä kosteille hiuksilleni tekevät kokonaisprosessista paljon helpommin hallittavamman, ja koska minun ei tarvitse taistella pyöreällä harjalla yhtä paljon, leikkaa styling time.

RELATED: Miten ostaa oikea hiustenkuivaaja

Rengasrikko Primers - Embed 4
Kohteliaisuus

Paras vaurioituneille hiuksille: Bumble ja Bumble Blow-Dry Repair, 30 dollaria; sephora.com.

Tämä maaginen eliksiiri oli rehellisesti ainoa asia, joka sai minut läpi blondi-vaiheeni. Brunetin pohjasta lähteminen lämmin kultainen sävy jätti hiukseni niin vahingoittuneeksi, että jopa kaikkein kosteuttava öljy-seos ei voinut auttaa puuvillan karkkia-pohjaista tekstuuria päissä. Jotenkin tämä seerumi-kerma yhdisteli haurastuneet palat takaisin yhteen ja vahingoittuneet alueet alkoivat parantua jokaisen käyttökerran jälkeen.

RELATED: Paras hiusnaamari korjaamaan kesävahinkoja

Rengasrikko Primers - Embed 3
Kohteliaisuus

Paras All-Around: Oribe Royal Blowout, 64 dollaria; oribe.com.

Oriben Royal Blowoutia voidaan kuvata vain kolmella sanalla: Kate. Middleton. Hiukset. Se maksaa melko penniäkään, mutta vain vähän kulkee pitkälle, joten pullon pitäisi kestää muutaman kuukauden. Koska se toimii lähes kaikkien hiustyyppien kohdalla, se on urheilullesi leikkisästi viileä tyttö kauneudenhoidon vastaava, joka sopii kaikkiin klikkeleihin ja onnistui pitämään yliluonnollisia arvosanoja siitä huolimatta, että hänet kutsuttiin jokaiseen vanhempaan puolueeseen. ainutlaatuinen silikonikompleksi sumussa antaa hiuksille erittäin kiiltävän suojakerroksen, kun taas arganöljyn infuusio kosteuttaa ja jättää kerrokset pehmeiksi kosketuksiin.

RELATED: kuinka kauan se Todella Kestää? Root Boosting Spray

Rengasrikko Primers - Embed 5
Kohteliaisuus

Paras kihara: Sultra Heat Guard, 24 dollaria; nordstrom.com.

Ennen kuin aloitin keratinin hoidon hiuksissani, tämä oli alusta, jonka käytän muuntaakseni spiraaleja tyylikkääksi räjäytykseksi. Kaarevilla säikeillä on enemmän käyrät kuin suorat vastapuolet, joten harjan ja puhallushöyryn muutamia ylimääräisiä kulkureittejä tarvitaan tasaisten, pyöreiden kerrosten saavuttamiseksi. Sultran patentoitu kaava toimii suojana ylilämpöä vastaan, mutta imee kynsinauhan hyvän proteiinin avulla, jotta hiusten terveys ei vaarannu..

KUVAT: Kesähiutaleet 10 parasta

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 27

map