Paras Nude kynsilakka ihon sävyyn

Naiset kynnet ovat tyylikkäitä, ajattomia ja hienostuneita. Ne puristavat sormesi, eivät koskaan ristiriidassa vaatetuksesi kanssa, ja sirut ovat tuskin havaittavissa. Mutta yllään väärä sävy ihosi sävy voi jättää etsivät pestä pois. Siksi auimme Tom Bachikin, maailmanlaajuisen kynsien taiteilija L’Oréal Pariisin ja manikyristin avusta tähtiin kuten Jennifer Lopez ja Jennifer Aniston. Tässä on hänen vinkkejä täydellisen alaston löytämiseen.

RELATED: Celebrity Manicurist Tom Bachik vuotaa yksityiskohdat kynsistä odottaa odotettavissa Golden Globes

Ensimmäinen askel on määrittää aliverkko tai väri, joka sijaitsee alla iho. “Tarkasta laskimot kätesi alapuolella”, Backik kertoo Tyylissä. “Jos ne ovat ensisijaisesti vihreitä, olet lämmin sävy, ja jos ne ovat sinertäviä, olet viileässä puolessa.” Voit myös mennä tyypin korut käytät, hän sanoo. Jos ihosi näyttää parhaiten hopealta, sinulla todennäköisesti on viileä välipala, mutta jos kulta on menossa, olet todennäköisesti lämpimämpi.

“Nyt etsi satoja alastomia, jotka ovat tan (lämmin) puoli tai harmahtava (viileä) puolella”, hän lisää. “Suosittelen varjon sävyä kevyempää / tummempaa kuin ihon sävy puhtaaseen mutta harkittuun ulkoasuun.”

Jos sinulla on kohtuullinen iho:

022715-nude-naulat-embed2.jpg
Kohteliaisuus

Bachik’s Pick: L’Oréal Paris Evan Nude, 6 dollaria; lorealparisusa.com.Kokeile myös: Deborah Lippmann in Naked, 18 dollaria; nordstrom.com ja Zoya Chantalissa, 9 dollaria; zoya.com.

Jos sinulla on keskisuuri iho:

022715-nude-naulat-embed3.jpg
Kohteliaisuus

Bachik’s Pick: L’Oréal Paris Julianne’s Nude, 6 dollaria; lorealparisusa.com.Kokeile myös: Smith & Cult Ghost Edit, 18 dollaria; smithandcult.com ja Essie All Tied Up, 8 dollaria; essie.com.RELATED: Askel pois strassit! Minimalistisilla manikyyreillä on hetki

Jos sinulla on Olive Skin:

022715-nude-naulat-embed4.jpg
Kohteliaisuus

Bachik’s Pick: L’Oréal Paris Doutzen’s Nude, 6 dollaria; lorealparisusa.com.Kokeile myös: Essie ei vain kauniissa kasvossa, 9 dollaria; essie.com ja Jin Soon Nostalgiassa, 18 dollaria; jinsoon.com.

Jos sinulla on pimeä iho:

022715-nude-naulat-embed1.jpg
Kohteliaisuus

Bachik’s Pick: L’Oréal Paris Liyan Nude ($ 6, lorealparisusa.com).Kokeile myös: RGB kosmetiikka Haze, 18 dollaria; rgbcosmetics.com ja Essie Smokin ‘Hot, 9 dollaria; essie.com.

RELATED: Kevään kauneuden esikatselu: Nude kynsilakka

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 33

map