Paras kasvopyyhe ihon tyyppiä varten

Ah, kasvojen pyyhkeet. Rakkautta tai vihata heitä, sinun on tunnustettava, että he ovat helpoin tapa saada irti naamasi. Mutta mitkä niistä parhaiten sopivat? Autamme joidenkin halukkaiden työtovereiden apua testaamaan laajan valikoiman pyyhkeitä ja suosittelemaan niiden ihon tyyppiä.

Öljyiselle iholle

Facewipe 2
Kohteliaisuus

Ole Henriksenin rasvanpoistoaineiden puhdistusliina ($ 15, sephora.com) on huokosten minimoiva tähti, joka on trio happoa (glykoli, maito ja sitrus), jotka toimivat yhdessä kuolleiden ihosolujen liuottamiseksi. Meidän öljyinen naamioitunut testaaja käytti pehmeämpää sivua poistamaan meikkiä ennen kuin hän hieroi t-vyöhykettä kevyesti teksturoidulla kuorintapuolella.

Kuiva-aineelle

Facewipe 3
Kohteliaisuus

Käyttämällä Korres kreikkalaisen jogurtti puhdistus- ja meikitupenkien poistoa (15 dollaria, sephora.com), testeri kertoi, että hänen ihonsa tuntui olevan hydratoitu enemmän kuin ennen. Uskomme, että tämä johtuu todennäköisesti kummastakin pyyhkäisystä tulevista makaadamia ja jojobaöljyistä, jotka auttavat säilyttämään kosteuden.

Normaalille iholle

Facewipe 1
Kohteliaisuus

Kauneus PSA: filosofian kultti-suosikki Purity Made Simple Cleanser tulee myös pyyhi muotoon! Brändin One-Step -puhdistusliinat ($ 15, ulta.com) ovat yhtä lempeitä kuin nestemäinen versio, joka on täynnä kasvitieteellisiä öljyjä, jotka jätti testaajan kasvot puhtaina ja vähiten ärsytettyjä.

Herkälle iholle

Facewipe 4
Kohteliaisuus

Meidän testaaja löysi First Aid Beauty -hengittävät puhdistuspyyhkeet ($ 15, sephora.com) erityisen herkästi ihoystävällisiksi, kiitos osittain rauhoittavasta kamomilla ja aloe-uutteesta. Pyyhkimisen jälkeen meidän testaaja näytti täysin säteilevältä (eikä ollenkaan punaisilta).

Aiheeseen liittyvä video: TyylissäKahlana Barfield rakastaa Jay Manuelin uutta säätiötä

KUVAT: TyylissäParas kauneus ostaa iholle

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − 63 =

map