Paras Halloween 2017 julkkis puvut

Kourtney and Kim Kardashian as Madonna and Michael Jackson
Splash News

Alexandra Whittaker

01.11.2017 klo 17:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

“Kaikki kauden ajattelevat kooky ja spooky, ja emme voineet olla enemmän innoissaan. Kun alkaa Halloween 2017: n lähtölaskenta, jotkut julkkikset ovat aivan yhtä pumpattuja, koska puvut ovat jo alkaneet näkyä punaisilla matoilla ja Instagramsilla, ja ne ovat satumainen.

Lauren Conrad joutuu lomahenkään Cruella de Vilin inspiroimalla pukuilla, jotka tekevät hänestä todella hyvän tytön menneen huonoon.

Lauren Conrad / Instagram

“Jos hän ei pelota sinua, mitään pahaa ei tule”, hän kuvailee kuvaa Instagramista.

VIDEO: Heidi Klumin pukujen lyhyt historia

“Olen melkein aina tehnyt Halloween-puvustani tyhjästä – prosessiin kuuluu yleensä leikkaaminen, ompelu ja paljon tylliä”, hän kirjoitti hänen verkkosivuillaan. “Mutta tänä vuonna löysin itseni vähän vähemmän aikaa käsiini (olen varma, että muut uudet äidit voivat liittyä …), joten valitsin vähemmän aikaa vievän pukun.”

Lisää julkkis-puku-temppuja ja herkkuja selaamalla listan parhaista tähtipuvuista Halloween 2017: sta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − = 22

map