Paras Ab-Baring -paidat, jotka palkitsivat 2016 Grammys Red Carpetin

Näyttää siltä, ​​että kaikkien tuntien kuntosalissa kellonaika on maksettu (että tai ylivertaiset geenit). Musiikin suurimmalla yönä tähdet ottivat 2016 Grammysin punaisen maton mahdollisuutensa esitellä vaikeasti ansaitut abssa kauniin mahdollisella tavalla – keskipitkistävät yläosat ja leikkaukset.

Ottaen huomioon Taylor Swiftin aikaisemmat sadonkorjuut, oli luonnollista, että hän johti palkkion räätälöityyn Atelier Versace -mallistoon, jossa oli sateenkaulus ja pitkävartinen magenta-pallon hame, joka hienosti esitteli hänen soinnillisen kehonsa (yllä, keskellä).

Toiset eivät olleet aivan yhtä suoraviivaisia, vaan heittivät hienompaa lähestymistapaa sivunviivojen ja keskushermostojen kanssa. Swiftin BFF (ja päivämäärä) Selena Gomez saapui muokattuun safiiriseen Calvin Klein Collection -vaateeseen, jossa kummallakin puolella oli leikkauksia, kun taas Kaley Cuoco valitsi valkoisen helmillä varustetun Naeem Khanin yhden kappaleen, joka sijoitti kolmion muotoisen etureunan ja keskuksen.

Grammy Best Abs Trend - Embed
Steve Granitz / WireImage; Jordon Strauss / Invision / AP

RELATED: Katso kaikki Hot Looks 2016 Grammy -palkinnosta

Bella Hadid (Alexandre Vauthier Haute Couture) ja Alessandra Ambrosio olisi voinut helposti sekoittaa kaksoset – he molemmat näyttäytyivät slinky-mustissa pukeutumissuunnitelmissa, joissa oli upotettu pääntie ja reunat pitkin kylkiluita.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 58

map