Päivitä nälkäpelien tietämys tämän kätevän oppaan ensimmäisille kolmelle elokuvalle

Se on ollut melkein neljä vuotta siitä lähtien, kun Katniss ilmoitti olevansa kunnioitettu ensimmäisessä Nälkäpeli elokuva. Nyt, vain muutaman tunnin ennen franchising’n viimeisen elokuvan osumia teattereihin, tarjoamme tälle parannusehdotuksen tähän mennessä. Kuitenkin, paljon on tapahtunut, ja on todennäköistä, että olet unohtanut muutamia tärkeitä yksityiskohtia. Älkää koskaan pelkää, ei ole aikaa kuin nykyhetkellä harjata kolme viimeistä elokuvaa.

Alla tarkastele tarinan kohokohtia ja katsele kunkin elokuvan virallisia perävaunuja.

Nälkäpelit

Nälkä Games
© Lions Gate / ystävällinen Everett Collecti / Everett-kokoelma

Peruspiirros

Panopmeja kutsutaan dystopiseksi yhteiskunnaksi joka vuosi kutsutaan nälkäpeleiksi. Jokaisella maan 12 piirikunnalla on tarjottava yksi tyttö ja yksi poika 12-18-vuotiaita taistelemaan kuolemaan suorana tv: ssä. Katniss Everdeen, 16-vuotias tyttö piiristä 12, vapaaehtoiset ottamaan nuoremman sisarensa Primrose’n paikan turnauksessa, jota hän pitää kuolemantuomiona. Hänen piiristään hän on liittynyt Peeta Mellark. Viime kädessä molemmat selviytyvät turnauksesta luomalla vakuuttava rakkaustarina ja kaapattamaan kansakunnan kiehtovaa.

Keskeiset ostokset

  • Katniss Everdeen on huono mies, joka voi ampua keulaa ja nuolta kuin Olympian.
  • Peeta Mellark on äly ja kun Katniss on ehkä väärennyt rakkautensa Peetalle, hänellä on varmasti tunteita hänelle.
  • Heidän selviytymisensä on aiheuttanut kapinan useissa Panemin piirissä, mikä asettaa heidät erittäin hankalaan asemaan.

RELATED: Katso Willow Shieldsin Exclusive Premiere -päiväkirja Nälkäpelit: Mockingjay – osa 2

Nälkäpeli: Vihan liekit

Nälkä Games
© Lions Gate / ystävällinen Everett Collecti / Everett-kokoelma

Peruspiirros

Katniss Everdeen voi palata District 12: lle turvalliseksi ja äänekkääksi, mutta hän on vaarassa enemmän kuin koskaan. Kun he ovat voittaneet nälkäpelit Peeta Mellarkilla, he ovat lähteneet nousuun monilla piireillä. Presidentti Snow varoittaa Katnissia, että ellei hän pysty murtamaan kapinan kipinöitä, hänet poistetaan. Kun ongelmat jatkuvat edelleen, hän ja pelaajat tekevät nälkäpelien erikoisversion, joka on nimeltään Quarter Quell 75-vuotisjuhlallisuutensa vuoksi, joka palauttaa Katnissin takaisin areenalle. Jälleen kerran hän selviytyy, mutta edullisesti. Kapteeni vangitsee Peetan, kun taas a huonosti loukkaantunut Katniss is, joka on otettu District 13: een (joka Capitol vuosikymmeniä sitten oli tarkoitus tuhota) District 12: n tuhoamisen jälkeen.

Keskeiset ostokset

  • Katnissin, Peetan ja Gale Hawthoren välinen rakkauskolmio lämmittää.
  • Katnissin Mockingjay tulee kapinan symboli.
  • Piiri 13 on olemassa ja työskentelee kapinallisten kanssa tunkeutumaan ja kaatamaan Capitolin.

RELATED: Jennifer Lawrencein upea (ja vaikea) Nälkäpeli Dress Tour: osa 2

Nälkäpelit: Mockingjay – osa 1

Nälkä Games
© Lions Gate / ystävällinen Everett Collecti / Everett-kokoelma

Peruspiirros

Katseenvärjätty Katniss Everdeen on siirretty alueelle 13, jossa hän on liittynyt District 12: n jälkeen jääneisiin perheisiin. Kun hän on joutunut paljon pakottamistaan, hän suostuu tulostamaan vallankumouksen kasvot ja alkaa elokuvan promootiovideoita moraalin lisäämiseksi. Samaan aikaan Presidentti Snow on kidutettu ja pidätetty Peetaa, joka tekee hänet tuomitsevansa Katnissin ja kapinan lukuisissa haastatteluissa. Yhden hänen live-lähetyksissään Hunger Gamesin isäntänä Caesar Flickerman, Peeta varoittaa District 13: lle, että heidät hyökätään, asettamalla heille suurta henkilökohtaista riskiä. Tämä sankarillinen teko kannustaa District 13 pelastamaan Peeta Captiolista, mutta kun he tuovat hänet takaisin, hän yrittää kuristaa Katnissia, jota hän uskoo kuolevana vihollisenaan perusteellisen aivopesun tekniikan ansiosta “kaappaaminen”.

Keskeiset ostokset

  • Peeta on ehkä pelastettu, mutta hän on muuttunut ikuisesti sen jälkeen, kun kärsivät äärimmäisestä kidutuksesta Capitolin käsiin.
  • Katniss on täysin omaksunut roolinsa vallankumouksen edessä ja on valmis lopettamaan presidentti Snowin hallinnon lopullisesti.
  • Gale on tullut keskeinen sotilasjohtajaksi District 13: n riveissä, mikä on tärkeä seuraavassa elokuvassa.

Liittynyt: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth Liitä Giant Castin Selfieyn Nälkäpeli Premiere Lontoossa

Nyt on aika Nälkäpelit: Mockingjay – osa 2! Katso traileri elokuvan alla saadaksesi innoissaan franchising-finaalin. Hyvää nälkäpelejä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map