Ovatko Nose Hair Extensions nyt asia ?!

Siellä, joka on luultavasti yksi outo kauneimmista hetkistä, joita olemme nähneet tänä vuonna, “sieraimen hiuslisäkkeet” ovat nyt viruksen osuma Internetissä. Ei ole, että ihmiset rakastavat heitä (kiitos Jumalasta), vaan vain, että me kaikki olemme lempeästi kiehtoneet.

Se alkoi tällä viikolla, kun nainen lähetti kuva itsestään Instagramiin lisäämällä silmäluomien silmät hänen sieraimiinsa, joita hän kutsui nimellä “nenäpidennykset”.

Nenäpidennys #nosehair #lamput #lisäosat #beauty #selfie #eyelashextensions #falselashes # 加藤 一 二三

GretChen Chenin (@gret_chen_chen) jakama viesti

Nainen, @gret_chen_chen, ei ole missään nimessä mega kauneus bloggaaja, mutta hän on ottanut verkon myrskyn kanssa tämän villin valokuvan, otsikoitu yksinkertaisesti “Nenä hiustyönä # nosehair #lashes #extensions # kauneus # selfie #eyelashextensions #falselashes. “Lihavointi, Gret.

Ja ihmiset ovat hulluja. Vaikka tämä on selkeästi vitsi jonkinlaisesta – rehu on täynnä kuvia hänestä semi-naurussa ja täysin naurussa tilanteissa – ja ehdottomasti ei kauneus suuntaus me yritämme itsemme milloin tahansa pian, se voisi tehdä joitakin super brutto Halloween puku rehu, jos haluat luopua seksikäs paholainen näyttää tämän 31 lokakuu.

Katsotaan, kuinka monta näistä me voimme laskea tämän pelottavan kauden.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 69

map