Ovatko Mariah Carey ja Nick Cannon tulleet takaisin yhteen?

Mariah Carey on jälleen yksi nainen, kun hän jakautuu poikaystävänsä Bryan Tanakan viime kuussa, ja sen jälkeen popdiva on viettänyt kauheaa aikaa entisen miehen Nick Cannonin kanssa. Voisivatko ne tulla takaisin yhteen? Lähteet sanovat, että uudistunut romantiikka ei ole kysymys!

Carey ja Cannon ovat eronneet muutaman vuoden päästä, mutta he ovat aina olleet ystävällisiä, ja heidän vanhempansa ovat 6-vuotiaita kaksosia. Itse asiassa vain pari viikkoa sitten, Carey lähetti kuvan kaikista neljästä, jotka makaavat sängyssä yhdessä, näyttävät viihtyisiltä luettuaan nukkumaanmenoa.

VIDEO: Mariah Carey syntyi sparkle

 

Ja nyt, sisäinen lähde kertoo Ihmiset voi olla toivoa Carey ja Cannon kuin pari:

“Nick viettää suurimman osan ajastaan ​​Mariahilla ja lapsilla”, sanoi lähde. “Mariah on hieno Nickin kanssa. Näyttää olevan toivoa, että he tulevat takaisin pysyvästi.”

#bedtimestories #demkids #family @nickcannon

Mariah Careyn (@mariahcarey) yhteinen viesti

Kuitenkin kysyttäessä hiljattain haastattellusta uudestaan ​​kipinöistä Carey ja Cannon kumoivat väitteet siitä, että jotain oli meneillään.

“Olemme yhdessä kun se laskee,” Carey kertoi Viihde tänä iltana. “Olemme yhdessä lapset, ja mielestäni tämä on tärkeintä.”

“Rakastan häntä, minä rakastan häntä, se tulee aina olemaan unelmoi tyttöni, mutta uskon, että kypsä aikuiset uskoaksemme toimivat paremmin tavalla, jolla asiat ovat juuri nyt”, Cannon lisäsi.

RELATED: Nick Cannon sanoo, että tämä on kaikkein Diva-asia Mariah Carey on tehnyt jo

Ok, joten ei kuulosta, että jälleennäkeminen on kortteja oikea nyt, mutta et koskaan tiedä, mitä tulevaisuudessa voi tapahtua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 + = 31

map