Ovatko Kim Kardashian ja hänen entinen avustaja Steph Shepherd asettaneet draaman takana?

Kim Kardashian West ja hänen entinen avustaja Stephanie Shepherd menivät viime vuonna hyvin julkiseen hajoamiseen ja vaikuttivat hiljaa mutta dramaattisesti neljän vuoden työskentelyn jälkeen.

“Kim tarvitsi avustajaa, jossa suhde on ammattimaisempi”, aiemmin kerrottu lähde Ihmiset syystä, jonka Kim ampui Stephiltä. “On erittäin vaikeaa työskennellä ystävien kanssa, joten Kim päätti palkata joku muu. Tärkeintä on, että Steph palkattiin avustajana, ja Kim halusi pitää sen sellaisena. He eivät ole nyt ystäviä. “

Kim Kardashian West and Stephanie Sheppard
Stefanie Keenan / Getty Images 

Mutta ovatko nämä kaksi kuukautta sitten muodostuneet kuukausia jakamisen jälkeen? Shepherdin uusi Instagram-kuva näyttää osoittavan kyllä. Viime viikolla Kardashian West lähetti ystävällisille ystävilleen ja vihollisilleen sydämenmuotoiset suklaakakut, jotka olivat täynnä hänen uuden Ystävänpäivä-innoituksensa tuoksuja. “Aion lähettää heidät ystävilleen, vihollisilleni, kaikille, joita ajattelen, koska se on jokaisen Ystävänpäivä”, hän sanoi.

TK
Kim Kardashian / Instagram

Todellinen tähti näytti luettelon kuuluisista julkkiksen nimistä, joille hän lähetti lähettäjiä, hänen huomattavista frenemeistaan ​​Taylor Swift ja Blac Chyna hänen BFFs Chrissy Teigen ja Jen Atkin. Vaikka Shepherd ei ollut nimiluettelossa, hän sai paketin Kardashian Westilta kakun kanssa, joka lukea “Ride or Die”.

@kimkardashian ❤️

STEPHANIE ANN SHEPHERD: n (@steph_shep) jakama viesti

RELATED: Mitä Kim Kardashian on sanottavaa Kylie Jenner ottaa vauva

Vaikka entinen avustaja varmasti olisi voinut olla yksi “vihamiestä”, jonka Kardashian West lähetti paketin, Shepherdin Instagram-vastaus viittaa muuten. Hän jakoi merkinnänsä entisen pomonsa otsikossa ja lisäsi sydämen emojia, jolloin meidät ajattelimme, että kaikki on hyvin näiden kahden välillä.

Sitten taas, Shepherd mahti olla yhtä lahjakas kuin hänen entinen pomo heittää hienovaraista sävyä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 45 =

map