Oranssi on uusi musta: kuusi asiaa, jotka opettelimme Star Vicky Jeudy, aka Janae Watson!

Olitpa maraton-katseli jokaista episodiä yhden viikonlopun aikana tai työskentelevät jatkuvasti vuoden 2008 kaudella Oranssi on uusi musta, mahdollisuudet ovat Janae Watsonin taaksepäin tarina, koska lukion tähtitaidetta vetävät sydämesi jouset. Mutta todellisessa elämässä Vicky Jeudy (joka kuvaa Janaea) ei voinut olla erilainen kuin hänen kova ruudullisen persoonansa – ja se loi läpi vierailunsa aikana Tyylissä päämaja.

Hänen lämpimän, ystävällisen persoonallisuutensa vuoksi ei ole ihme, että hän on ystävien kaikkien hänen valjensa kanssa. Ja heillä on reilu osa hauskaa kuvaamisen aikana. “Black Cindy on hyvä ystäväni Adrienne, ja kun hän kuvasi näyttämöstään TSA: n edustajaksi, jossa hän joutui pudottamaan todella komean kaveriin, hän kutsui minulle:” Et koskaan usko, mitä olen tehnyt tänään!’ Hauska, että kaveri on nyt hänen kouluttajansa “, Jeudy sanoo. “Olemme pähkinöitä, me yleensä laulaa välillä vie, pelissä patty-kakku, tai käyttämällä näitä pitkät oranssit sähköjohdot hyppy köydet. Meillä on jopa signaali me huutavat, kun meidän asuntolassa on asetettu.”

Vaikka hän eroaa persoonallisuutensa Janaesta, Jeudy löytää parilleleita hänen ja hänen hahmonsa välillä. “Kun näet Janae vankilassa, hän on hyvin suorapuheinen, mielestäni hän on hieman aktivistia, ja olen ehdottomasti myös aktivisti”, hän kertoo meille. “Kun on kyse ihmisoikeuksista, kansalaisoikeuksista ja tasa-arvosta yleensä, olen oikeassa siinä, joka sytyttää minut muutamassa sekunnissa ja otin sen mukaan Janaelle.” Vierailun aikana Jeudy laittoi monia hauskoja tosiseikkoja kuvausprosessista, mitä hänen koettelemuksensa oli ja paljon muuta. Tässä on kuusi asiaa, joista me opimme tähdestä!

1. Hän on undercover-haaste pro.

Ennen kuin hän aloitti uransa näyttelijänä, Jeudy oli yksi Miss New Yorkin USA-kilpailun 25 paremmista semifinalisteista. “Jos voit käyttää uimapukuja tai bikiniä korkokenkiä, sitten kävellä kiitotien, kun kaikki hurraavat luottamusta, niin voit tehdä melko paljon mitään!” hän kertoo meille.

Vaikka dokumenttielokuvat ja todellisuus-tv-ohjelmat saattavat olla sitä mieltä, että näytelmäilmiö on melko samanlainen kuin kilpailevien ryhmien kanssa Litchfieldissä, Jeudy näki yhtäläisyyksiä kilpailukyvyn näkökulmasta. “Uskon, että se on hyvä tapa naisille, koska se auttaa rakentamaan luottamusta ja tavata paljon ystäviä – olen edelleen yhteydessä tytöihin, joiden kanssa kilpailin,” hän lisää. “Se on sama asia Oranssi. Olemme kaikki tämän hämmästyttävän ottelunäyttelyssä, mutta emme kilpaile toisiaan vastaan. Se, mikä sinulle on, on teidän matkanne, ja olemme kaikki tukevia. “

2. Uzo Aduba alun perin kuulusteli Janaelle.

“Uzo ei ole lahjakas”, Jeudy sanoo. “Hän todellakin kuulusteli Janaesta, mutta hänelle kerrottiin olevan väärä tyyppi kyseiselle roolille.” Vaikka casting-johtajat varmasti tunnustivat Aduban taidot – he halusivat häntä näyttelyssä, mutta he eivät olleet varmoja, mikä rooli hänellä olisi. “Hänet otettiin yhteyttä myöhemmin ja hänelle kerrottiin, että hän pelaa Crazy Eyesia, ja luulen, että hän teki hienoa työtä”, lisää Jeudy. “Rakastan sitä tapaa, jolla hän on kuvannut Suzannea ja kaikkea, mikä menee hänen luokseen.”

3. Jeudy joutui vain kerran kuulusteluun ennen Janaen osan saamista.

“Muistan, kun kuulin, että se oli kuuma ulkona, ja olin pukeutunut kesämestiin, koska olin juuri tullut kaupalliselta koe-esiintymiseltä”, hän sanoo. “Ajattelin,” Oi hyvyyteni, se on niin kuuma ja tämä hahmo ei pidä pukeutumisesta “, joten menin vessaan, pestiin kaikki minun makuuni, heitteli hihattomat housut ja huppari ja kävelin siellä niin kuin” Yo olen Janae “ja kiroili myrsky!” Hänen nopean ajattelunsa maksoi, kun hän sai uutisia, että hän laski osan vain kaksi päivää myöhemmin. “Ei takaisinsoittoa, olen juuri varannut sen”, hän lisää. “Olin niin kiitollinen!”

Vicky Jeudy - Orange is the New Black - Janae Watson
JoJo Whilden Netflixille

4. Jokainen näyttelijä saa käsikirjoituksensa viikkoa ennen kohtaustensa kuvaamista.

Olimme innokkaita tietämään, mitä kauden 2 loppu tarkoitti Janaen ja Yoga Jonesin väliselle ystävyydelle, ja Jeudy myönsi, että hän oli myös epävarma! “Me todella saamme komentojamme viikkoa ennen kuin meidän täytyy ampua. Se on hyvä asia – se yllättää meitä”, hän sanoo. “Et koskaan tiedä, mitä tapahtuu, ja kun katsot Lorna-merkin (Morello), Yael ei tiennyt, että hän oli hullu, kunnes hän sai käsikirjoituksensa.” Jotkut jumalattomat, tyttö!’ mutta se alkoi, koska hän oli niin sijoitettu tuohon kaveriin. “

5. Hän ja Janae jakavat urheilullisen taustan.

Sen lisäksi, että heillä on samanlaiset persoonallisuusominaisuudet, tähti on urheilullinen kuin hänen luonteensa – paitsi jos Janae haluaa juosta, Jeudy haluaa uida. “Minä seurasin yhden lukukauden, mutta olin uimari”, hän myöntää. “Olin uimari lukiossa, ja kun olin 18-vuotias, minusta tuli sertifioitu aerobic-ohjaaja. Se on hauskaa, koska Netflixillä ei ollut aavistustakaan, voisinko käyttää vai ei.” Viikko ennen Janaen taustatietojen kuvaamista Netflix kutsui hänet kysymään, voisiko hän videonauhan itsensä käydä juoksumatolla, ja koska hän oli aerobisen taustansa vuoksi pystynyt vetämään sen pois!

6. Hän rakastaa tuulettimen palautetta.

Jos sattuu havaitsemaan Jeudyn ja varmista, että hän ei ole niin pelottava kuin Janae tosielämässä. “Luulen, että ihmiset odottavat, että olen todella totta!” hän sanoo. Hiljattain pyöräretkelle Central Parkissa yksi tuulettimies oli yllättynyt siitä, kuinka hän oli henkilökohtaisesti. “Minulla oli vaaleanpunainen pääpanta ja lenkkarit, aivan girly, koska olen girly todellisessa elämässä”, Jeudy kertoo meille. “Yksi mies kysyi, voisiko hän ottaa kuvan kanssani, ja tietenkin sanoin kyllä, ja kun hän katseli laukkoni, hän menee:” Sinä olet aika kiltti! Odotin, että poistut pyöräsi ja olisit kuten: Deuces, vauva! “

Vaikka hänet tunnustetaan yhä enemmän julkisesti, tähti rakastaa kuuntelua faneistaan ​​ja miten he liittyvät hänen rooliinsä. “Et koskaan tiedä, kenelle vaikutat, ja ihmiset lähestymistavat, joten hyväksyn sen ja yritän tehdä myönteistä vaikutusta siitä”, Jeudy sanoo. “Jos voin tehdä sinut hymyilemään tai jopa tehdä sinusta hieman utelias Oranssi, niin teen työni. “

Klikkaa galleriaamme nähdäksesi parhaat kauneuden hetket kauden 2: sta Oranssi on uusi musta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − 18 =

map