Oprah rakastaa Ivanka Trumpin korvakoruja

Liikenainen ja koru suunnittelija Ivanka Trump pukeutui timantteihin hyväksymään yhden ensimmäisen hyvän palkinnon isännöi viime viikolla Diamond Empowerment Fund -säätiön organisaatio, joka auttaa auttamaan afrikkalaisia ​​nuoria koulutuksen kautta. ”Nämä ovat Oval Os,”Trump kertoi InStyle.com: lle osoittaen 18K valkokulta korvakorusta, jossa hänellä oli 11,56 karaattia timanttia hymyilemään hänen korvistaan. ”Nyt kutsun heitä Oprah Osiksi, koska hän rakastaa heitä.”Trump myy suuria sparklereita 38 000 dollariin, vaikka keskikokoinen versio on 13 000 dollaria (3,71 karaattia) ja pieni pari on 5700 dollaria (1,23 karaattia). Niin, ovat timantti tytön paras ystävä? “Ehdottomasti!” hän kertoi InStyle.comille. ”Se on totta, se on ollut pitkään kestänyt ja se jatkuu!“Muistakaa kaikki, varsinkin kun Ystävänpäivä on kulman takana.

Katso myös Ivankan pukeutumisvihjeet!

LISÄÄ:• Ensisijainen: Ivanka Trumpin vaatetuslinja • Heidi Klumin 5 vinkkejä yritykseen • Lace Hone Wedding Dresses Like Ivanka ja Kate

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 34

map