Opi tekemään täydellinen käänteinen ranskalainen punokset tällä Step-by-Step GIF: llä

Kuvittele, että yhdistät kruunun punokset ja lonkat – kuinka söpö se tyyli olisi? Avulla N.Y.C. kampaajan tyylilääkäri Isabel Guillen (joka työskentelee John Barrett Salonissa) loimme ulkonäön, ja se on oikeastaan ​​mukava vetää pois. Ensimmäinen hiero Shu Uemura Touch of Gloss (39 dollaria, birchbox.com) kättesi kämmentuihin ja kaivaa ne läpi säikeet lisääen loistaa ja pidä kiinni. Ompele hiuksesi alaspäin keskellä, jotta voit luoda kaksi yhtä osaa. Toisella puolella tartu pieni osa hiusviivan etuosaan ja jakaa se kolmeen pienempään (mutta yhtä suureen) kappaletta. Aloita sitten käännetyt ranskalainen punos (tunnetaan myös hollantilaisena punoksena) ylittämällä kaksi ulkopuolista säiettä keskimmäisen säikeen alla, kuten sanoo Guillen. Kun olet tehnyt ensimmäiset pari kulkua, aloita hiusten lisääminen ulkopuolisiin säikeisiin ja jatka palmikointia.

Punos Gif - Boxer Braids GIF
kohteliaisuus

Kun pääset niskan pohjaan, pysäytä, kiinnitä se palmikko elastisella ja käynnistä prosessi pään toisella puolella. Kun sinulla on molempien punosiltojen nyöitä, kiinnitä ne yhdessä jousen kanssa. Ylimääräisen rakeisuuden säätöä varten voit kiiltoa pinnalle hieman lisää seerumia.  

RELATED: Kloorista raakavesiin, miten kesä todistaa hiuksesi

Punos Gif - Boxer Braids EMBED
Sarah Balch

 

Malli: Laura Simola

 

VIDEO: Kuinka tehdä Halo punos

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 24 =

map