Opi kuin taitettava arkki kuin ammattilainen

Toukokuu on National Sleep Month, joten koko kuukauden ajan tarkastelemme tuotteita ja tarjoaa vinkkejä tarkoituksena auttaa sinua luomaan zzz-indusoituva den Zen. Kauniita unia!

Kuinka moni teistä tietää, kuinka taittaa asennettu arkki? OK, nyt, kuinka monet teistä todella voivat tee se hyvin? Kanssa ystäviemme apu osoitteessa savoir sängyt, olemme luoneet nämä kaksi GIF: tä, joiden avulla voit saada hankalat arkkeutesi neliöön, joka on niin siisti ja tarkka kuin päivä, jona vedit ne ulos pakkauksesta.  

Menetelmä 1

Sängynne on täydellinen paikka kokeilla tätä menetelmää, koska se vaatii tasaisen pinnan. ottaa kumppanien apu tekee siitä tuulta. 

taitto a fitted Sheet gif
Courtney Dudley

1. Levitä arkki sängylle muodostamaan suorakulmion, jossa on elastiset reunat.
2. Taita arkki puoliksi: Tartu arkun yhdelle puolelle kahta ulompaa kulmaa ja sovita ne vastakkaiselle puolelle ja vie ne kulmiin. Siirrä taitettu arkki niin, että se on tasainen. 
3. 
Aloita kaareva pitkä reuna taittamalla arkki teräviin kolmasosiksi.
4. 
Aloita lähimmästäsi puolella taittamalla nauha siistiksi neliöiksi.
5. 
VOila!

RELATED: 7 helppoa temppua kokeilla tänään, joten voit nukkua paremmin tänä iltana

Menetelmä 2

Tässä on pysyvä tapaa kokeilla. Kun pinoat kulmat, varmista, että liikut myötäpäivään. Bonus: Sinulla on mini käsiharjoittelu tästä!

sovitettu Sheet Gif
Courtney Dudley

1. Aseta kädet kahteen vierekkäiseen sivun kulmaan (yksi kummallakin puolella). Kiinnitä toinen kulma toiseen, vastaamaan saumoja.
2. Jatka vastaamalla kaikkiin kulmiin yhdeksi, toimimalla myötäpäivään. Ole varovainen, että muusta levystä ei kiertynyt matkan varrella.  
3. 
Sinulla pitäisi nyt olla suorakulmio hallittavissa koossa, ja kaikki elastiset reunat ja kulmat pinotaan päällekkäin. Aloita kaareva pitkä reuna taittamalla arkki teräviin kolmasosiksi. 
4. 
Aloita lähimmästäsi puolella taittamalla nauha siistiksi neliöiksi.
5. 
VOila!

RELATED: Miten löytää täydellinen paikka lepää pääsi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − 54 =

map