Onko Virgil Abloh Meghan Markle of Fashion?

LV Front Row - Lead
WWD / REX / Shutterstock

Jonathan Borge

21. kesäkuuta 2018 klo 14.15

Anna Virgil Ablohille pyörä ja hän ajaa huippunopeudella. Off-White -suunnittelija ja hiljattain lyytetty Louis Vuitton -miehen taiteellinen johtaja teki debyyttinsä torstaina Pariisissa Palais Royalissa ja poika, amerikkalainen DJ-käännösmusiikkiteollisuus unicorn antaa meille runsaasti purkaa kevät-kesän 2019 kokoelman.

Ensin ylös? Julkkikset. Jos et tiennyt, Abloh on toiminut “luovana yhteistyökumppanina” (ei luova johtaja) Kanye Westille vuosia, ja kaksi ovat erittäin tiukkoja. Todellisessa bro-muodossa he halasivat sen näytön lopussa, kun Abloh juoksi länsimaisiin aseisiin, kun lopullinen malli osui kiitotielle.

Gallet / WWD / REX / Shutterstock

Eturivissä oli myös Calabasasin hienoimpia, kuten Kim Kardashian, Kylie Jenner ja Travis Scott. Myös hauska nyrkkeilysäkki, Scottin entinen Rihanna, oli läsnä, ja seisoi lähistöllä enemmän faneja / ystäviä kuten Bella Hadid, Naomi Campbell ja Rita Ora.

Gusband & wife at @ louisvuitton cookout ✊��

Postissa, jonka badgalriri (@badgalriri) jakaa

��

Kylie (@kyliejenner) jakama viesti

Kyyneleet onnellisuudesta kaikkialla �� Onnittelut yhdestä historiallisimmista muotin päivistä. Olemme kaikki ylpeitä sinusta @virgilabloh. Ehdottoman upea. Elämä muuttuu, jos sanon niin itseäni. Kovaa työtäsi ja rakkautesi siitä, mitä teet, näytetään jokaisen kokoelmasi kautta, mutta tämä oli kaikkein erityinen niistä. Kaikki on mahdollista!!!!!!!!! Rakkaus! Sinä!!!! @virgilabloh ❤️❤️❤️❤️ VIRGIL LOUIS V !!!! @louisvuitton ����������❤️ Kiiiiilled it

Toinen viesti, jonka �� (@bellahadid) jakaa

Holografisia käsilaukkuja, utilitaristisia liivit ja ylimitoitetut kukkatiedostot syrjäyttävät, mikä oli aidosti uraauurtavaa Ablohin näyttelystä, sillä hänen debyyttinsä oli ensimmäinen kerta, kun musta suunnittelija oli Vuittonissa Pariisissa. Jotta sinut nopeuttaisi, Pariisi tunnetaan suunnittelijoista, jotka pitävät tiukasti perinnettä ja joissa legendaariset kuten Karl Lagerfeld jatkavat menestystä huolimatta usein halventavista ja loukkaavista huomautuksista.

Voisit jopa sanoa, että on olemassa yhtäläisyyksiä Ablohin läsnäolosta Palais Royalissa Meghan Markle’sin kanssa kuninkaan häät. Tässä on mustalainen amerikkalainen, joka kirjoittaa uudelleen eurooppalaisen perinteen säännöt. Ablohin vanhemmat, Nee ja Eunice Abloh, istuivat eturivissä.

VIDEO: PFW Louis Vuitton Celebrity saapumiset

“Huoneen elefantti on, että tulen toisesta paikasta tähän, kuten muotiin perustuvaan linjaan”, Abloh sanoi Instagram-leikkeessä vertaamalla hänen läsnäoloaan muotiyhteisöön mustan cowboyin länsimaisessa leffauksessa.

Kiitotiehässä valkoiset mallit olivat vähemmistöjä, ja ensimmäiset 17: stä 56: stä katsoivat yksinomaan mustan miehen malleja – valtava voitto monimuotoisuudelle. Rapper Kid Cudi käveli myös catwalkia, ja Westin “I Thought About Killing You”, uusi kappale Ye, pelasi taustalla yhdessä “Ghost Town”, toisen West-kappaleen mukana Cudi. Se tuntui perheelliseltä, ja kuten Christian “King” Combs, P. Diddyn poika kertoi WWD, juhla “musta huippuosaaminen”.

WWD / REX / Shutterstock

Abloh tarjosi myös hienovarren nyökkäyksen Pride Month ja LGBTQ-yhteisöön. Vaikka sitä ei nimenomaisesti kuvattu sellaiseksi, näyttelyn koko näyttelytila ​​paljastui sateenkaaren värein, symboliin, jota käytetään ilmaisemaan solidaarisuutta queer-yhteisön kanssa.

# LVMenSS19 @ VirgilAbloh Värin spektri sytyttää Pariisin Palais Royalin puutarhoja miesten kevään ja kesän 2019 muotinäyttelyssä @ LouisVuittonin uuden miesten taiteellisen ohjaajan Virgil Ablohissa. Katso esitys Instagram Live -palvelussa ja louisvuitton.com-sivustolla.

Louis Vuitton Officialin (@louisvuitton) yhteinen viesti

# LVMenSS19 @VirgilAbloh Palaa Royalissa Place Colette Parisissa, Virgil Ablohin ensimmäinen näyttelytila ​​@ LouisVuittonin miesten taiteellisena johtajana. Katso kevään-kesän 2019 miesten näyttely tänään tänään klo 14.30 Pariisissa täällä Instagramissa ja osoitteessa louisvuitton.com.

Louis Vuitton Officialin (@louisvuitton) yhteinen viesti

Vaikka Amerikka on käsitellyt maahanmuuttokriisiä, Pariisi oli tyytyväinen Ablohin käsiin auki. Hänen sanomansa? “Voit tehdä sen myös.”

voit tehdä sen myös…

@ Virgilablohin jakama viesti

Selaa alaspäin, jos haluat nähdä Louis Vuitton-miesten kevät-kesä 2019 -juhlan julkkikset.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map