Onko vahaus tai langoaminen paremmin selainasi varten?

Se on taistelu, joka räpäyttää lähes yhtä voimakkaasti kuin Coke vs. Pepsi-keskustelu – vaalentaa tai kierrättää paremmin kulmillesi? Vaikka nämä kaksi tekniikkaa ovat hyvin erilaisia, lopputulos on enemmän tai vähemmän sama. “Karvanpoisto on karvojen poistoa”, sanoo kasvovesi ja meikkitaiteilija Zoey Van Jones. “Voit käyttää joko tekniikkaa, se vain laskee henkilön laadun muotoilemiseksi.” Jos haluat ratkaista ongelman kerta toisensa jälkeen, Van Jones kertoo, mikä menetelmä sopii sinulle. kulmasi.

Sinun tulisi ketjuttaa jos…

  • Käytät retinolipohjaisia ​​tuotteita. Retinoidit voivat aiheuttaa herkkyyttä, ja vaikka akne- tai anti-aging-tuotteet, jotka kuorivat, tekevät ihosi hieman houkuttelevaksi, sinulla on vähemmän riski saada iho poistettu kierteillä. Vaikka tämä ei tarkoita sitä, että mitään riskejä ei ole. Van Jones huomaa, että silmukkaa voi silti saada muutaman leikkauksen, joten jos käytät retinolia sisältäviä tuotteita, suosittelemme vaihtamalla ne viikkoa ennen kuin jokin hoito on vain turvallinen.

 

RELATED: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Microblading

  • Sinulla on paksummat hiukset. “Se on eräänlainen outo, mutta olen huomannut, että tytöt, joilla on paksummat hiukset, eivät löydä päänvientiä tuskallisiksi”, Van Jones kertoo. “Jos hiusten pohja on todella pieni, se vahingoittaa sitä, kun se vedetään pois, mutta kun hiukset hiotaan suuremmalla pohjalla, et todellakaan näe sitä huomaamatta.”
  • Et halua rivirajaa. Joillakin ihmisillä vahaus voi jättää selkeän merkin, mutta tämä ei ole yhtä huomaavaista ketjuttamisen suhteen, koska teknikko työskentelee yhden rivin kerrallaan. Van Jones toteaa, että päänvientoittaminen on myös parempana vaihtoehtona kasvojen poistamiseen yläpuolella olevasta huulesta tai vauvojen hiuksista,.

RELATED: Historia kulmakarvojen muotoissa

Sinun pitäisi vaha jos…

  • Sinulla on hiuksia, jotka kasvavat alaspäin. “Joskus ihmisillä on hiuksia, jotka kasvavat alaspäin keskiviivojen keskellä, ja ne hiukset tulevat vahingossa ulos ulos päänviennin aikana, mikä johtaa kalpeeseen”, Van Jones selittää.
  • Sinulla on alhainen suvaitsevaisuus kipuihin. Yleisesti ottaen vahaus on paljon nopeampaa ja ei yhtä tuskallista kuin kierteitys voi olla. Saatat kohdata hieman punoitusta jälkikäteen, mutta se on odotettavissa.
  • Haluat kasvattaa kulmasi. Se myytti langoista, jotka stimuloivat lepääviä karvoja? Ei totta. “Hiukset eivät ole niin fiksuja”, Van Jones sanoo. Koska päänvienti leikkaat niin lähelle kulmasi todellista muotoa, tämä menetelmä on luultavasti paras, jos oma on jo haluamassasi paikassa. Muiden meistä elpymässä varhaisen 00-luvun tweezer-raskasta kehitystä vastaan ​​menemme vahalla, koska teknikko pystyy jättämään tarvittavat hiukset ja houkuttelemaan heidät hitaasti parempaan muotoon muutamassa kuukaudessa.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 33

map