Onko tämä viimeisin tähti-suunta? Anne Hathaway kopioi Emma Stonea kattaen hänen kasvonsa hyvän syyn vuoksi

Emma Stone ja Andrew Garfield ovat niin hienoja, että muutkin Hollywood-parit seuraavat heidän johtajuuttaan! Anne Hathaway ja hänen miehensä Adam Shulman ottivat sivun suoraan Stone ja Garfieldin altruistisesta pelikirjasta lomaviikon aikana ja käyttivät mainettaan kiinnittäen huomiota useisiin arvokkaisiin syihin. Hathaway ja Shulman seurasivat  Hämmästyttävä Hämähäkkimies pariskunnan jalanjälkiä pitämällä merkkejä kiinnittääkseen huomiota suosikkiin hyväntekeväisyyteen, kun ne paparazzi kuvasi New Yorkissa (edellä).

“Emma Stone ja Andrew Garfield olivat hieno idea!” Hathawayn houkutteleva pahvimerkki lukea, ennen kuin neuvoo kaikkia katsomaan girleffect.org, feedingamerica.org ja worldofchildren.org – kaikki voittoa tavoittelemattomat organisaatiot näyttelijä tukee. “Hyvää 4. heinäkuuta!” lue Shulmanin. Duo piti käsinkirjoitettuja viestejä kasvojaan kameroiden irrottaessa.

Katso lisää kuvia: Anne Hathawayn parhaimmat ulkonäkö

Viime kuussa Stone ja Garfield käyttivät samaa tapaa käsitellä New Yorkin viime kuussa valokuvaajien ryhmää (duo on tehnyt sen useita kertoja aikaisemmin), ja se huutaa useille suosikkijärjestöilleen (alla). “Hyvää huomenta, syömme ja näimme joukon kavereita, joiden kamerat ovat ulkona, joten ajattelimme, kokeilemme tätä uudelleen, meillä ei ole tarvetta huomiota, mutta nämä upeat organisaatiot tekevät”, lue Stone-merkki nuolella, joka osoittaa Garfield’s, joka listasi youthmentoring.org, autismspeaks.org, wwo.org ja gildasclubnyc.org hyväntekeväisyysjärjestöinä lahjoittamaan.

emma Stone and Andrew Garfield
FAMEFLYNET-KUVAT

Kiitämme molempia pareja kanavoimalla heidän tähtitilansa edistääkseen joitain erittäin arvokkaita syitä, ja voitte tarkista enemmän kuuluisuuksia tekevät hyvää täällä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 + = 57

map