Onko tämä DJ Tannerin hiukset näytä kaikki kasvaneet? | InStyle.com

Voi, Mylanta! Vain viime viikolla John Stamos vahvisti, että jäsenet Täysi talo tulee kuvaamaan spin-off ja muutaman päivän kuluttua Candace Cameron Bure esitteli kerroksittain Bob Instagramin kautta. Käsikirjoituksessa hän kirjoitti: “Joskus sinun on katkaistava mikä vie sinut alas niin, että se kasvaa vahvemmaksi.” Mutta voisiko tämä uusi ilme olla tyyli, jonka aikuinen DJ Tanner on urheilussa näyttelyssä?

RELATED: Mitä Candace Cameron Bure pelasti koko talosta?

Se on varmasti mahdollisuus, kuten Bure tunnusti Tyylissä, “Minulla on hauskaa löytää DJ: n uusi tyyli 2015.” Kuvausta ei ole vielä aloitettu, joten Bure saattaa tehdä vieläkin enemmän muutoksia ennen kuin kanavoidaan hänen luonteensa. “Minulla on aikaa leikkiä sen kanssa ja löytää hänen ulkonäkö.”

Mutta näyttelijä ei halua valita lopullista kampausta yksin ja on kokonaan kuulolla ideoita 90-luvun sitcom-kannattajilta. “Haluan faneja soittamaan ehdotuksin. Käytä hashtag #JenAnistonRulesTVHairia anna Bure tietää mitä mieltä olet.

KUVAT: 17 Palavien kysymysten täyttä talon elvyttämistä täytyy vastata

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 25 = 33

map