On totta, että parit voivat alkaa pukeutua toistensa kanssa, kun he ovat olleet yhdessä tarpeeksi kauan (etsi Brad Pittia ja jokaista tyttöä, jonka olet päivätty), mutta Justin Bieber on voinut vain korottaa anteen pukeutumalla kuin fiancée Hailey Baldwin’s, um, isä.

Viikonloppuna “Despacito” laulaja astui ulos puolisonsa päällään huppareilla, joka on yhteydessä Baldwinin perheeseen. Kyynärkäpaita edustaa Massapequan lukiota Long Islandissa – koulu, jossa Hailey’s grandfather, Alexander Rae Baldwin, Jr. opetti yhteiskunnallisia opintoja, ja hänen isänsä Stephen ja Billy, Daniel ja Alec osallistuivat Sivu kuusi.

60-luvulta lähtien Hailey’s grandfather oli kouluopettaja, jossa hän myös harjoitti jalkapallojoukkueitaan, kuten essee Alec kirjoitti Huffington post vuonna 2009 isänsä kulkemisen jälkeen. 

Justin Bieber Sweatshirt
Vanhin Ordonez / SplashNews.com

Haileyn isoisän perintö oli niin vaikuttava, että koulu nimesi uudistetun auditorion hänen kunniakseen. Lisäksi hänen setänsä Billy on edelleen mukana lukiossa hänen nimeäänsä Massapequan yhteisrahaston kautta, joka auttaa tarjoamaan opiskelijoille kollegionapurahoja. 

Keltaisissa kirjaimissa, joissa ei ole jälkiä haudasta, “Baldwin” on päällystetty takana Biebin huppariin. Joten, kuka siihen kuuluu? 

Huppari näyttää olevan minttu, joten voimme todennäköisesti hylkää Haileyn isoisä, isä ja sedät. Ja Hailey itse meni Arizonaan Arizona-kouluun, joten on epätodennäköistä, että hänellä olisi Long Island-koulusta huppari. 

Sivu kuusi että ehkä kaikkein todennäköisin skenaario on, että Bieber tilasi upouuden huppari ja räätälöi sen haltijansa sukunimellä säästäväiseksi 40 dollaria. 

No, siellä on se. Kotelo suljettu.