Onko jopa kesä ilman Kim Kardashiania Thong Bikinissä?

Jos et ole ollut viime aikoina, se on kuuma. Kuten, todella, todella kuuma. Kuten niin kuuma, että 2018 on ehdottomasti matkalla kohti neljänneksi kuumimpia vuotta ennätys. Mutta silloinkin emme olleet aivan niin kesällä virallisesti saapui.

Huolimatta monista dollarilaskelmista, jotka olemme hiljattain tuhoutuneet tuhannen kerran hyväksyttyjen ruusujen tuoreista lasista, ja huolimatta siitä, että Ariana Grande on jo julkaissut kesän pop-soittolistan (katsot sinua, Makeutusaine), emme olleet ylittäneet kaikkea meiltä sen idea-ehdottomasti-kesä tarkistuslista. Puuttuu luettelomerkki? Kim Kardashian loistavasti vyötäröllä, 90-luvun tyyliin bikinit.

Kim Kardashian
AM / SplashNews.com

Toisin sanoen sunnuntaina, kun – olet arvannut sen – Kim Kardashian osui Miamiin rannoille upeassa, vyötäisissä, 90-luvun tyyppisissä thong bikinissa. Tietenkin yrittäjä ja kolmen äiti ovat jo käyttäneet aikaa auringon laiduntaessa tällä kaudella. Viime viikolla hän rentoi veneellä kirkkaan vaaleanpunaisessa, neon Chanelissa, joka jätti meidät hieman hämmentyneeksi siitä, onko se itsekin hänet päässyt. Mutta olisimme vielä nähdä rouva West jotain … huomiota herättäviä … kuin tuo kuuluisa vintage Dior bikinit hän kului Meksikossa viime vuonna.

RELATED: Kim Kardashianin todellinen sitoutuminen on hänen hiuksilleen – “Til Death Do They osa

Kaikki muuttuivat viikonlopun aikana, kun Kardashian oli kuvattu valokuvista, kun hänellä oli pitkäaikainen palata Larsa Pippen. Kyllä, Kim näytti upealta avatarilta suoraan koskaan julkaisemattomasta scifi-flickistä, jota kutsuttiin jotain, Kalabasan suojelijat. Hiukset? Se kanavoi Ariana Grandea. Hänen ihonsa? Sen kullanvärinen iho loisti kauniin auringon alla. Tämä 195 dollari Minimale Animale kaksiosainen? Se voi olla sinun, jos aiot luoda esiin.

Tärkein kysymys oli kuitenkin tämä: onko todella kesällä ilman Kim Kardashiania riipus bikiniä? Ei, ei, ei koskaan. Nyt kausi on virallisesti saapunut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 87

map