Ombré Hair Haasteet: Kuinka Pidä Lopuksi kuivuminen ja Brassy

Vaikka jotkut voivat ajatella ombré hiukset passé, trendi ei osoita merkkejä hidastuminen. Katso vain upeita kohokohtia, joita nähdään tähdissä kuten Drew Barrymore (edellä). Koska ulkonäkö vaatii asteittaista keventämistä puoliväliin päistä, kuivista vinkkejä, päiden jakamista ja räikeitä sävyjä, ovat kaikki yleisiä ongelmia, jotka voivat tapahtua muutaman viikon kuluttua väriaineesta. Siksi pyysimme Chen Deania, väristää ja Wen Haircare -yhtiön perustajaa (Barrymorein tuulettimen), hänen pro vinkkejä siitä, kuinka estää teidän päihdänne ottamasta puuvillan karkkia kaltaista koostumusta ja salaisuuksia, jotka pitävät värisävyä tuoreina.

Valita Bleach-Free-hoito

Syy, että hiuksesi päätyvät aina puristuksiin? Hiusvärihoidossa käytetty valkaisu poistaa kaikki pigmenttisidokset, mutta ei pala mitään väriä, joten muutaman shampoon jälkeen väriaine lopulta katoaa ja sävy siirtyy takaisin kemikaalin luomaan oranssin keltaiseen värisävyyn. Valkaisuaine myös avaa hiusnahkaa, kuivuu edelleen ja aiheuttaa värin ennenaikaisesti hämärtymään, joten valitsemalla valkaisuainehoidon, voit säästää tulevia ongelmia. “Meidän salongissa me teemme jotain nimeltään kiillotus, joka nostaa värillesi ja leikittelee luonnolliset sävyt hiuksessasi”, sanoo Dean, joka toteaa, että prosessi toimii parhaiten luomaan hienovarainen ombré-vaikutus – tai sombré, jos haluat . Kiillotuskäsittelyyn kuuluu värin sekoittaminen pienen tilavuuden omaavalla peroksidilla, sen jälkeen se kulkee keskipituuksien ja päiden läpi ja antaa luonnollisen, asteittaisen haalistumisen, joka on hiuksillasi kovempaa kuin perinteinen valkaisumenetelmä. Joka kerta kun pääset kosketuksiin, päät päätyvät edelleen kevyemmiksi, ei jaksoja. “Se on kuin mennä ulos auringossa saamaan rusketusta, aurinkovoidetta tietenkin”, Dean lisää. “Jos annat 30 minuuttia kolmea päivää peräkkäin, saat asteittaisen rusketuksen, kun taas jos laitat ulos 6 tuntia yhdessä päivässä, vain poltat.”

RELATED: Äänestä Best Celebrity Hairstylist meidän Social Media Awards

Käännä kuumaa vettä

Lämmin vesi voi tuntua hyvältä ihoa vastaan ​​suihkussa, mutta se on huono uutinen pullo blondeille. “Yritän saada ihmiset ajattelemaan hiuksiaan samalla tavalla kuin he ajattelevat ihonsa, ja tämä on sama käsite. Kun käytät kuumaa vettä iholle, se avaa huokosi ja hiuksillesi avautuu kutikula ja tekee follikkelia pehmeämmäksi, “Dean kertoo meille. “Tämä aiheuttaa värin haalistuvan, koska kynsinauha puhalletaan auki ja pehmeämpi follicle voi lisätä hiustenlähtöä.” Pro suosittelee kylmää vettä hiuksessasi – korkeintaan huonelämpötila – tiivistämään kynsinauhan ja palauttamaan loistoa. Toisin kuin yleinen uskomus, pesu lämpimällä vedellä ja viimeistely kylmällä huuhtelulla ei leikkaa sitä. “Kaikki, mitä teet, auttaa sulkemaan kynsinaukon, kun olet jo avannut sen ja pestävä väri kuumalla vedellä”, hän lisää.

RELATED: Miten päästä eroon Split päättyy

Poista Lathering shampoot suihkutustasi

Sampoot, jotka muodostavat vaahdon, sisältävät yleensä pesuainetta, mikä vahingoittaa hiuksia ja muuttaa värisi. “En ole käyttänyt vaahtosampooseja toukokuusta 1999 lähtien tästä syystä”, Dean sanoo. Tutki miellyttävämpiä kaavoja tai nosta puhdistusaineita, kuten Wen’s (32 dollaria, sephora.com). “Sinun täytyy saada kosteutta takaisin omaan päähänsi. Kaikki, jossa on pesuainetta, on karua hiuksille ja vaarantaa hiustenne terveyden,” hän selittää. “Ole ehdottomasti seuraa jäädä hoitoaineella tai hoitoöljyllä päistään ja vältä liian paljon lämpöä.”

Pysy kaukana proteiinipitoisista hiusnaamioista

Ensisilmäyksellä syvällä hoitoaineella, joka kehittyy suuria määriä proteiinia, voi tuntua hyvältä, mutta värin jälkikäsittely ei ole hiusten tarvetta. “Hiukset on valmistettu proteiineista, ja jos lisäät enemmän hiuksia kuivana ja haurastettuna ilman kosteuttavia elementtejä, se on edelleen kuiva ja hauras, mutta todennäköisempää on napata ja murtaa”, Dean selittää. “Haluat etsiä syvän kosteusvoidetta kosteuspitoisuuden sijasta proteiinia. Sinulla voi olla pieni määrä, mutta jos sinulla ei ole tätä tasapainoa, proteiini yksistään saa hiuksesi kuivaksi ja hauraaksi.”

Aiheeseen liittyvä video: Olemme pakotettuja Carol’s Tytär Styling Cream

KUVAT: Salon Inspiration: Paras Ombré Hairstyles

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 + = 32

map