Olympic Figure Skater Adam Rippon miksi se vei häntä niin kauan tulemaan ulos – ja miten kaikki muuttuivat kerran

Jos olet karismaattinen nuori mies, joka haluaa työskennellä viihdetoiminnassa, on olemassa muutamia tavallisia tapoja murtautua sisään. Voit laskea tv-harjoittelua, kuunnella joitain näyttelijöitä tai aloittaa YouTube-kanavan omalta makuuhuoneellasi..

Toinen vaihtoehto, jos olet Adam Rippon, on harjoittelemaan kovaa 15 vuotta enimmäkseen tyhjiin jäähineisiin, usein loukkaantumiseen ja pilkkaajien pelaamiseen – ja sitten voittaa pronssi mitali olympialaisissa.

Rippon rohkeasti myöntää, että hänen reitti maineeseen ei ole ollut helpoin tai suorin. “Kaiken kaikkiaan”, hän vitsailee, “olin kuin,” Tämä on vain saada vieras paikalla Ellen!”Mutta kolme päivää sen jälkeen, kun hän palasi Etelä-Korean sulkemisjuhliin, hän istuu Nobu Malibussa, siemailla sauvignon blancia ja ihastumassa hänen täytettyyn media-aikatauluunsa, jonka WME: n uudet edustajat ovat järjestäneet. Lisäksi Ellen ulkonäkö tällä viikolla, hänellä on istumajärjestys Stephen Colbertin kaikkien kanssa New York Times, sekä sovituksen Moschino-suunnittelija Jeremy Scottin kanssa S & M-innoittamana tuoksuina, jota hän käyttää tänä viikonloppuna Oscar-palkintoon.

SAMANKALTAISET Taitoluistelija Adam Ripponin ensimmäinen muotiliuos kesti 12 vuotta

Rippon Levin takissa ja farkuissa. Kuvaaja Robbie Fimmano. 

Kyllä, jokainen haluaa palan Adam Ripponia. Ja todisteet viittaavat siihen, että hänellä on tarpeeksi käydä. Henkilökohtaisesti Rippon huokuu samaa seksiä siveyttä ja vilpittömyyttä, joka toivoi häntä legionit television katsojille, jotka virittivät katsomaan jotain luistelua ja päätyivät seurattelemaan häntä Twitterissä saadakseen kiinni juttelemaan uusilla tuulettimilla kuten Reese Witherspoonilla tai hänen tukevalla kannallaan LGBTQ + syyt.

Rippon, 28, ei edelleenkään ole varma uudesta urasuunnastaan, mutta hän tietää, että kolmois- ja nelinkertaiset akselit liukenevat alhaisemmalla prioriteettiluettelollaan. “En halua tulla tunnetuksi enää urheilijana”, hän sanoo. “Olen yli sen.” Kun hän pyysi nimeämään neljän viikonsa Pyeong-changin korkean pisteen, hän ilmaisee “katsojista ja tiedotusvälineistä” hullun vastauksen. “Olen aina halunnut luistelua”, hän sanoo, “mutta tietyllä tasolla olen aina tiennyt, että viihdyttävä on se, mitä olen paremmin.”

VIDEO: Adam Ripponin upea elämä

Jos Ripponilla on tärkeä puheenaihe, on tärkeää olla totta itsellesi. Yllätys on, että hän on melko äskettäin muuttanut tuon vakaumuksen. Vaikka Rippon on yksi harvoista avoimesti homoolympialaisista, hän on ollut julkisesti alle kolme vuotta. Kasvua pikkukaupungissa Pennsylvaniassa, hän sanoo, “niin kauan minua häpeilivät siitä, kuka minä olin. En ole koskaan ajatellut, että äitini tai isäni olisi ongelmana totuuden kanssa, mutta minä hänellä oli ongelmia sen kanssa. “Lopulta, kun köyhyyden kauhistusten ja turhautuneiden elämä kasvoi, hän alkoi” omistaa kuka olen “, hän sanoo. “Se on todella vapauttava kokemus vain olla itsesi.”

Jäässä vaikutus oli välitön. “Suuri ero siinä, miten luistin ja miten luistin nyt”, Rippon sanoo. “Käytin pääasiassa yrittää vaikutella tuomareita, ja minulle se tarkoitti täydellisyyttä, ja se tarkoitti pidättäytymistä. Ja nyt olen sellainen kuin ‘Fuck’ em. ‘”Joskus kun hän lämmittää lippua ennen kilpailua, hän luistelee tuomarien ohi ja ottaa silmäkontaktin tervehtien jokaista virkamiestä hymyillen tai kaiverrellen.” Hei, mitä kuuluu?”

RELATED: Adam Ripponin Oscar-valjaat: I Love You

Rippon Helmut Lang -paidassa ja valmentaja 1941 housut. Korut, omat. Kuvaaja Robbie Fimmano.

“Tarkoitan, kukaan ei tee sitä”, hän sanoo. “Tuo on hullua! Mutta en välitä. Olen siellä tekemässä mitä voin tehdä. “

Rippon on puolestaan ​​rohkeampaa kutsua kaikenlaisia ​​tekosyitä vastaan. Vanhin kuudesta lapsesta katolisesta perheestä, joka lähti kirkkoon joka aamu yhdessä, toivoo, että jotkut kristityt toimisivat hieman enemmän, kristittyä. “Jeesus ei tuominnut ihmisiä – hän ripustui jokaisen kanssa ja oli kaikkien ystävä. En ymmärrä, kuinka ihmiset, jotka ovat niin uskonnollisia, eivät noudata tätä esimerkkiä. “Sitten on olemassa kaksoisstandardi niille, jotka väittävät, että heillä ei ole mitään ongelmia homojen kanssa, mutta jotka pelottavat, kun samaa sukupuolta olevilla pareilla on sappi mennä naimisiin tai pitää kädet julkisesti. “Kun näet kaverin ja tytön kävelymatkan kadulla ja kädet, luuletko he flaunting heidän seksuaalisuutensa? Ei, he vain pitävät käsiään. Mutta kun kaksi tyttöä tekee sen, ihmiset sanovat: “Oi, nämä tytöt ovat vain kauheita. He heittävät sen kasvoilleni! Oikeastaan ​​he rakastavat ja elävät elämäänsä. Kuten, anna heidän mennä. “

RELATED: Olympic Village, kondomit ovat rajoittamattomia ja Sveitsin House Throws Paras puolue

Rippon Levin takissa ja farkuissa. Kuvaaja Robbie Fimmano. 

Rippon on ollut itsenäinen viime vuodesta, kun hän katkaisi kahden vuoden suhteen keskittyen olympiakoulutukseen. Viime viikkoina hänen romanttinen suuntansa on tullut niin monta, kuin kovaa, kuten voitte odottaa. “Yhtäkkiä kuuntelen jokaista ihmistä, jonka olen aina sopinut Tinderin kanssa”, hän sanoo. “Mutta se on:” Et halunnut tavata minua, kun sinulla oli tilaisuus, kun yritin. Miksi nyt? “Se on vaikeaa, koska et koskaan tiedä mitä joku on aikeissa.”

Kun hän tottuu olemaan julkinen henkilö ja roolimalli, Rippon on esittänyt yhä useampia neuvoja. Yksi yhteinen aihe: meikki vinkit. Itseopiskeleva asiantuntija concealers ja BB creams, hän on katsellut lukemattomia YouTube-oppaita vuosien varrella ja täydentää hänen tekniikka huonosti valaistu areenat maailmanlaajuisesti. “Luistelemalla kaverit ja meikkiä koskevat säännöt ovat samat kuin uutislähetyksellä”, hän sanoo. “Olet televisiossa, lähikuvat ovat, ja sinua arvostellaan ulkonäkösi. Joten, näytät siltä, ​​että laitat jonkin verran vaivaa. “

Rippon Levin farkuissa. Kaikki korut, kuluneet koko omalla. Kuvaaja Robbie Fimmano.

Hänen oma rutiini ennen esitystä: “Käytän kevyttä säätiötä. Sitten teen pienen muodon, koska kuvittelen: “Mikä se voisi vahingoittaa? Olen jo istumassa. Voisin myös yrittää näyttää paremmalta, kun olen siinä. “Ja sitten teen hieman matalaa ChapStickia ja vähän pronssia. Se korjaa ihon sävyn, joten kun olet ylikuumentunut, et ole punainen tai hajanaista. “

Rippon n nro 1 hoitotyön sääntö kaikille miehille, gay tai suora: “Jos et tee mitään kehon hiuksista, olet kova. Jotkut ihmiset ajattelevat paljon rinta hiukset on seksikäs. Mikä tahansa, se on sinun rinnallasi. Mutta avaa parvekkeita! Älä mene ulos ja nosta käsivarttasi tiukka paita, jotta kaikki voivat nähdä hiukset työntää ulos. Laske se, heräile sitä, leikkaa se. Mutta tee jotain. “Mitä Ripponin paljon keskusteltuihin, paljon pihditettyihin kulmakartoihin hän sanoo olevansa luonnostaan ​​vaalea, joten hän säännöllisesti värittää heille muutamia tummempia sävyjä, jotka sopivat hiuksiinsa. Mutta hän ei ole säännöllinen missään yksinoikeudella salongissa nykyisessä Los Angelesin kotikaupungissaan. “Ei, olen roskakori”, hän sanoo. “Kirjain kirjaimellisesti mihin tahansa merkkiin, joka sanoo” kulmakarvavaha “, ja minä olen kuin” Onko sinulla viisi minuuttia? “

RELATED: Stephen Colbert hänen hullu matkansa Venäjälle ja komedian rooli politiikassa tänään

Rippon Helmut Lang -paidassa ja Coach1941 housuissa. Kuvaaja Robbie Fimmano.

Kun pyytäisin Ripponia nimittämään unelma- työtä, hän aluksi kumoaa kysymyksen huomautuksella siitä, että kaikki ovet pitää avata. Mutta toisen viinilasillisensa jälkeen hän rikkoo fantasiaansa: isännöi omaa talk showta. “Rakastan kuulla muiden ihmisten tarinoita ja rakastan ihmisten nauraan”, hän sanoo. Riippumatta hänen seuraavan keikkansa, Rippon on hyvin tietoinen siitä, että äkillinen maine voi joskus kääntyä kavereiksi hirviöihin ja hänellä on muutamia strategioita pitää se todellisena. “Tärkeintä on todella nauttia siitä, mitä teet ja hoitaa jokaista ihmistä, jonka tapaat samalla tavoin kuin haluatte hoitaa”, hän sanoo. Viime aikoina hän on muistuttanut itsensä kertomuksesta, jonka isä kertoi kerran.

“Kun isäni oli koulussa, hän otti julkisen suhteen luokan. Ja viimeinen tentti oli yksi kysymys: “Mikä on talonmies, joka toimii tässä?” Ja kukaan ei saanut sitä oikein. Opettaja oli kuin: “Suhdetoiminnan koko asia on, että tapaat kaikki. Koska et koskaan tiedä, kuka he ovat tai mihin he menevät. “” Lisäksi, Rippon lisää, “Jos joku on jättänyt huomiotta kaikki muut ja kohtelet heitä hyvin, voit tehdä kyseisen henkilön päivä. Ja olemme kaikki olleet kyseinen henkilö jossain vaiheessa. Joten yritän aina olla tietoinen siitä. “

Rippon Levin takissa ja farkuissa. Kuvaaja Robbie Fimmano. 

Tästä eteenpäin Rippon sanoo, että aina kun hän lukee kommentin, jossa joku kutsuu häntä ääliöön, hän voi erottaa sen helposti. “Tiedän, että henkilö ei ole vielä tavannut minua.”

Kuvaaja: Robbie Fimmano. Muotoilija: Andreas Kokkino. Hoito: Sylvia Wheeler. Manikyyri: Marisa Carmichael. Tuotanto: Kelsey Stevens Productions.

Saat lisää tällaisia ​​tarinoita poimimaan toukokuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeissa, Amazonissa ja digitaalisessa latauksessa 13. huhtikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map