Olsen Trio tekee erittäin harvinainen ulkonäkö yhdessä 2016 CFDA Awards

Kaksoset? Enemmän kuin tripletit. Vain tapahtuma, kuten 2016 CFDA Fashion Awards, saattoi harvoin havainnoida kaikkia kolmea Olsensia punaisella matolla samaan aikaan. Vuoden varusteiden suunnittelijaa 29-vuotiaana Mary-Kate ja Ashley Olsen rynnättävät pysähdyksiä allekirjoituksensa koordinoivissa huippu-toe-mustissa ulkonäkevaroissa, jotka on asianmukaisesti varusteltu lausekkeiden lisäksi, kuten nastatut vyöt , pää-kääntämällä korvakorut ja yksi unohtumaton plus-one-heidän 27-vuotias pieni sisko Elizabeth Olsen.

Yhdessä he tekivät yhden pelottavan tyylikkään trion. Ashley läpäisi tummanpunaisen alushameen, jossa oli leveä leveä jalka, jonka päättynyt oli smaragdinvihreät vanteet (korostettu silmät), nahkainen länsimaisen inspiraation hihna, kamelin mokkakytkin ja mustat pumput (yllä, vasemmalle). Samoin Mary-Kate lähti melkein identtiseen ilmeeseen, jossa oli blouseerattu, solmio-paita ja vyöpyyhehousut, joissa oli dramaattiset kullatut korvakorut, käskyt kaulakoru, python-kytkin ja sidotut mustat pumput (oikea). Ja lopulta heidän kunniansa kunnia Elizabeth käveli hihaton tunika, joka oli vyötäröllä ja laajakangas housu kyynärpään korvakoruilla (keskusta).

RELATED: Katso parhaan näkökulman 2016 CFDA -palkinnoista

Meidän suosikkiosamme? Heidät yhdistettiin käsi kädessä, kun he ottivat punaisen mattoikkunansa. Aw! Sisarusten rakkaus.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 3 =

map