Olivia Wilde ja Jason Sudeikis tekevät säteilevän jälkeisen vauhdin esittelyn, kun hän on tyytyväinen Daughter Daisy

Olivia Wilde ja Jason Sudeikis toivottivat vauvan nro 2 vain kuusi päivää sitten, ja näyttää siltä, ​​että nämä toiset vanhemmat ovat kaiken valvonnan alaisena. Upea pari astui Brooklynissa, New Yorkissa, maanantaiaamuna katsellen rauhallista, viileää ja keräsi samalla aamiaisen tarttumalla.

Uusi äiti näytti säteilevältä tummilla farkuilla ja valkoisella teellä, ylittäen hänen ulkoasunsa ruskealla huivilla, joka oli kääritty hänen rintaansa. Hän yhdisti miellyttävän yhdistelmän mustaan ​​nahkaiseen ristipäälliseen laukkuun, mustat Vans Old Skool -paidat ($ 65, zappos.com) ja Victoria Beckhamin aurinkolasit. Sudeikis-isä pidti myös rentoa jean-takissa, sinisessä paidassa, oliivinvihreissä housuissa ja keltaisissa sneaksissä.

VIDEO: Jason Sudeikis ja Olivia Wilden Cutest Moments

Hyvää pariskunta esitteli meidät tyttärelle Daisy Josephine lauantaina, kun hän toivottaa hänet tervetulleeksi 11. lokakuuta. “Siellä menee naapurustossa. Daisy Josephine Sudeikis. Syntynyt, kuten pomo, #nternationaldayofthegirl “, Wilde kirjoitti. Daisy liittyy isoveliin, 2-vuotias Otis Alexander, kasvavaan Sudeikis-perheeseen.

Siellä menee naapurustossa. Daisy Josephine Sudeikis. Syntynyt, kuten pomo, on #nternationaldayofthegirl. ❤️

Kuva, jonka kirjoitti Olivia Wilde (@oliviawilde)

Liittyvät: Olivia Wilde kattaa hänen vauvan Bump kanssa Cute Overalls

Nämä kaksi ovat viileiden vanhempien epitomeja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map