Olivia Pope-ize Asunnossasi: 4 sisustusvinkkejä suoraan skandaalin setteriltä

Kuuntele, Gladiaattorit: jos olet herättänyt Olivia Paavon uskomatonta asuntoa, et ole yksin.

Skandaali jonka Kerry Washington on pelannut, on paras huoneiston televisiossa, kädet alas, ja kaikki on kiitoksia Emmyn nimeltään sisustussuunnittelija Amy Wellsille. Ei vain, että Wells loi hienostuneen suosikkikohdan D.C. fixerille, hän on myös vastuussa Cher’s drool-worthy closet clueless, Betty Draperin retro-täydellisyyden kauneushoitola vuonna Hullut miehet, ja enemmän unelma-indusoivat joukot.

Aivan kuten Olivia tekisi, menimme suoraan lähteeseen ja paistimme Wellsille, kuinka voimme kopioida plush D.C. pad -mme omassa huoneistossamme (“It’s handled!”). Lue hänen neljä sääntöä saadakseen Olivian paavin huoneiston.

RELATED: No 1 Style Oppitunti Kerry Washington oppinut Scandal Character, Olivia Pope

1. Sinun numero yksi prioriteetti: suuri sohva

Olivia Pope Apt
John Fleenor / ABC Getty Imagesin kautta

Tarvitset loistavan sohvan kaikkiin raskauden jälkeisiin viinipopcorn-istuntoihin. “Valitse upea klassinen sohva, joka sopii huoneeseen sävyllä ja väreillä, jotka toimivat helposti muiden kappaleiden kanssa”, Wells ehdottaa. Heitä kodikas villapaita ja olet melko yksi presidenttiasioista poissa Olivia Papista.

2. Lisää väkijoukkoja “Spice”
Kun sinulla on kaunis, neutraali sohva keskuksestasi, seuraava askel korostaa huoneesi väreillä ja tekstuurilla. Wells ehdottaa käyttämään tyynyjä ja pieniä huonekaluja korostamaan huoneen. “Sohva on tavallisesti suurin elementti, joten jos se palaa hieman, se jättää tilaa piikitekijöille, kuten suurille eklektisille tyynyille”, Wells selittää. “Olivian huoneistossa käytin hänen neutraalia sohvaansa ponnahduslautana ja pystyi tuomaan kirkkaan sinisen tuolin ja muutamia muita värillisiä esineitä ilman, että huone muuttuisi raskas ja säilyttäisi naisellisuuden.”

RELATED: Shonda Rhimes on skandaalin muoti: “Tiedän halusimme vaatteita olla upeita”

Olivia Pope Apt
Nicole Wilder / ABC Getty Imagesin kautta

3. Ajattele suorakulmion ulkopuolella
“Älä pelkää käyttää muotoja – älä vain tartu suorakulmioksi!” Wells implores. “Veistokselliset kappaleet tekevät huoneesta näyttävän mielenkiintoiselta, mikä luo tekstuuria ja ulottuvuutta. Sisustuksen päällyskerros tekee huoneen henkilökohtaiseksi.” Jos sinulla ei ole varaa sijoittaa veistoksellisiin huonekaluihin tai korkealaatuiseen taiteeseen, Wells ehdottaa mielenkiintoisten tyynyjen käyttöä korostuskappaleina. “Voit ostaa suuria heittotyyppejä paikoissa, kuten HomeGoods-itse asiassa, sain paljon tyynyjä Olivian paavin huoneistolle.”

RELATED: Michelle Obama antaa valtion ruokasaliin upea makeover

4. tappaa häiriö
Mikä on suurin erehdys, kun voit sisustaa asuntoasi? Sotkua. “Monta kertaa ihmiset lisäävät yhä enemmän heidän tilaansa muokkaamatta – mutta sinun on kysyttävä itseltäsi, onko olemassa sellainen pala tai kaksi, joka tuntuu hieman paljon?” Wells sanoo. “Olkaa valmiit muokkaamaan, anna sen mennä, minä teen sen jokaiselle joukolle, johon työskentelen, älä pidä kiinni tavaroista sen vuoksi, että pidät siitä.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 16

map