Olivia Munn: My Favorite People (ja kissat) seuraamaan Instagramissa

Olivia Munn on nykypäivän InStyle.com-vieraseditori! Tutustu koko päivän ylelliseen sisältöön suoraan näyttelijästä itseltään. Siirry InStyle.com/oliviamunnday. Täällä Instagram-newbie antaa meille sisään, kenen seuraa kuvan jakamispaikkaa. 

Kevin Hart (@ kevinhart4real): Aloitin Insta tänä kesänä Kevinin takia. Olimme keskellä ampumista Ride Along 2 Kun hän tajusi, etten ole vielä päässyt siihen ja sitten varmistin, että aloitin. Olen edelleen selvittämässä, mitä minun pitäisi lähettää. Jos seurasin Kevinin esimerkkiä, lähetän paljon #abs-kuvia ja harjoittelutietoutta. Vaikka minun versio olisi enemmän kuin Brownie Bites ja harjaus tangles pois hiukseni. Ehdottomasti vähemmän vaikuttava kuin Kev, mutta yritän selvittää sen.

Drew Barrymore (@drewbarrymore): Kun hän lähetti hänen “Äiti lohikäärmeistä” -kuvauksen, se vahvisti rakkauteni häntä kohtaan. Hän lähettää super-söpöjä kuvia lapsistaan ​​ja jakaa hauskoja hetkiä elämästään.

Sirin Thada (@sirinthada): Hämmästyttävä taiteilija. Hänellä on tämä hämmästyttävä kyky luoda taidetta, joka on ajatuksia herättävä, kaunis ja älykäs. Hänen taiteensa houkuttelee aina kasvoni.

Exoticmo (@exoticmo): Tämä. Kissa. On. IHANA. Se kasvot. Haluan hänet.

Ashe + Leandro (@ashe_leandro): Upea sisustusalan yritys NYC: stä. Ariel Ashe on yksi parhaita ystäviäni, mutta seuraan hänen yrityksen Instaa, koska hänen tyylinsä tai tyylinsä ovat niin kauniita ja kunnioitusta herättäviä. Hän voi muuntaa minkä tahansa tilan johonkin erityiseen ja ainutlaatuiseen.

KUVAT: Olivia Munnin paras Street Style näyttää

Grace Helbig (@gracehelbig): Tapasin hänet äskettäin, kun teimme tapahtuman yhdessä Valkoisessa talossa ja hän oli super cool, suloinen ja hauska ja Insta-kuvat ovat aina hauskoja ja mielenkiintoisia.

Tamara Ecclestone (@tamaraecclestoneofficial): Hän lähettää kuvia vauvastaan ​​ja hänen vauva on kaikkein hienoin vauva koskaan. En myöskään tiedä kuinka hän ryntäsi takaisin naurettavaan muotoon vauvansa jälkeen, mutta hän on paremmassa kunnossa kuin useimmat ihmiset, joilla ei ole koskaan ollut vauvaa. Toivon Instagramia jonakin päivänä paljastavan salaisuutensa.

Zooey Deschanel (@zooeydeschanel): Rakastan häntä. Hän on hämmästyttävä ystävä, nainen, ihminen ja hänen virkansa tekevät minut hymyilemään.

Elsa Pataky (@selsapatakyconfidential): Se nainen on hämmästyttävässä kunnossa. Hän on yksi harvoista ihmisistä maailmassa, jotka tekevät työstään intohimoa ja silti näyttävät onnellisilta ja kauniilta. Jotkut naiset voivat harjoittelua niin paljon, että he menettävät nuoruuden kasvonsa ja näyttävät vain grouchy ja nälkä. Mutta Elsa on inspiroiva ja kaunis ja tuntuu rakastavan elämää.

BJ Novak (@picturesoftext): Hän löytää hauskimmat, älykkäät asiat, kun hän on poissa ja elämässä, ja sitten hän jakaa ne kanssamme. Se on mahtava.

Olivia Munn on InStyle.comin vieras toimittaja tänään. Katso kaikki tarinat, valokuvat ja videot täältä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − 55 =

map