Olivia Holt Kenian viikolla muutti elämäänsä

Olivia Holt
Juhlat Juozas Cernius

Konserttien välissä ja uuden videon, Marvelin Viitta ja tikari, laulaja ja näyttelijä Olivia Holt matkusti Keniaan WE Movement -järjestössä, joka on sitoutunut luomaan myönteisiä yhteiskunnallisia muutoksia ympäri maailmaa. Tässä hän jakaa kuinka hänen viikonsa Afrikassa muutti hänen näkemystään.      

Konserttien välissä ja uuden videon, Marvelin Viitta ja tikari, laulaja ja näyttelijä Olivia Holt matkusti Keniaan WE Movement -järjestössä, joka on sitoutunut luomaan myönteisiä yhteiskunnallisia muutoksia ympäri maailmaa. Tässä hän jakaa kuinka hänen viikonsa Afrikassa muutti hänen näkemystään.      

Lisää

Jennifer Ferrise

18.12.2017 klo 13.15

Tämä vuosi oli kiireinen minulle. Olen viettänyt paljon aikaa musiikin edistämisessä ja työskentelyssä kaikissa projekteissani, joten päätin varhain vuonna, että halusin tehdä jotain jollekin muulle. Olipa se sitten auttamassa l.A.-yhteisössä tai ulkomaille, en tiennyt.

Sattumalta, samana viikkona, kun puhuin yhden ystäväni kanssa siitä, mitä halusin tehdä, WE Movement -tiimi avasi minulle ja kysyi, halusinko mennä Afrikkaan heidän kanssaan. Olin juuri lähdössä muutaman kuukauden päästä ampumaan paikalle, mutta suolistani ja sydämeni ja mieleni olivat kaikki samalla sivulla, joten tiesin, että halusin sen tapahtua.

Opin WE-liikkeestä kaksi vuotta sitten, kun osallistuin WE-päiväyn, joka on yksi heidän vuosittain tekemistään tapahtumista. Heidän tehtävänsä on hämmästyttävä, koska he työskentelevät vaikuttavan sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti yhteisöissä, joilla on oltava ääni. Oli siellä, että sain selville matkoja, joita he kulkevat joka vuosi kolmeen eri kylään – yksi Ecuadorissa, yksi Intiassa ja yksi Kenissa, jonka vierailin nimeltään Maasai Mara.

Ryhmämme oli pieni – vain minä, ystäväni ja pari tiedekuntaa, joka työskentelee WE -mallissa – mutta pystyimme saavuttamaan niin paljon matkallamme. Yhdessä viikossa auttamme rakentamaan kaivoja puhtaalle ja suodatetulle vedelle sekä joitakin rakennuksia tytön koululle nimeltä Kisaruni All Girls Secondary School.

Juhlat Juozas Cernius

Kun olimme siellä, meillä oli kierros kampusta, joka oli yksi suosikkini osista. Tytöt näyttivät meille kahvilan ja laboratoriotilat sekä kaikki ne asiat, jotka he ovat oppineet. Oli uskomattomia nähdä kaikki, mitä he ovat liioittaneet olemalla siinä koulussa. Todennäköisesti 99 prosenttia tytöistä sanoi, että he nyt unelmoivat menemään yliopistoon yhden päivän vuoksi.

Olen voinut tavata niin monia uskomattomia ihmisiä, jotka avoimesti toivotti minut kylään. He opettivat minulle, miten oli metsästää ruokaa takaisin päivässä ja miten tehdä rafikisia, helmillä koristeltuja rannekkeita, jotka äidit tekevät elävän.

Sain niin paljon perspektiiviä olemasta heidän ympärillään. Minulla on paljon asioita, joita pidämme itsestäänselvyytenä, ja se voi olla jotain suurta, kuten koulutuksemme, terveytemme, hengitysilman, veden, jota juomme, tai se voi olla jotain pientä, kuten kenkiä, jotka käytämme vaatteita tai selkämme vaatteita.

Kun saavuimme ensimmäistä kertaa, oli kaikki nämä pienet lapset, jotka juoksivat sen ajoneuvon jälkeen, johon olimme, ja he väsyttävät korvansa korviin, näillä valtavilla hymyillä heidän kasvoilleen sanoen: “Jambo!”, Joka on hello swahili . Heillä ei ollut jalkineita ja hyvin vähän vaatteita. Yöllä se jää kylmäksi ja siellä ei ole paljon suojaa. Joten se oli silmän avaaja minulle.

Juhlat Juozas Cernius

Se vaikutti varmasti siihen tapaan, että selviydyn asioista elämässäni nyt, koska tiedän, että maailmassa on niin paljon enemmän kuin haasteita, joita kamppailin.

Se kuulostaa cliché sanoa matka oli elämää muuttuva, mutta se on totta. Muistan ajattelemisen, aion auttaa näitä ihmisiä ja aion tehdä muutoksen heille, kun eivät ymmärrä, että he aikovat auttaa ja tehdä tällaista muutosta elämässäni.

– Kerroit Jennifer Ferrisille.

Katso lisää napsautuksia Holtin matkalle, jatka lukemista. Lisätietoja WE-liikkeestä on osoitteessa we.org.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 31 =

map