Oliko Ryan Reynoldsin paras tapa tapahtua vuoteen 2016?

Koska väistämättömät “kauheat asiat, jotka tapahtuivat vuonna 2016”, pyöreät lehdet osuivat internetiin – ja paljon oli valittavissa – keskitymme hyvään, tyylikkääseen ja iloiseen. Ja jotenkin, niin paljon tarvittavia optimismia oli tänä vuonna tullut huonoin sukkuloisen superheron muodossa verinen, punainen puku.

Ryan Reynolds nimettiin Viihde viikoittainVuoden 2016 viihdyttäjä, mutta hänen superhero-ominaisuutensa todella käänsivät off-näytöllä ja he tekivät sen. Joo, Kuollut allas oli paras toiminta elokuva näimme tänä vuonna, ja syy on niin paljon tekemistä hänen aivonsa kuin se toimii. “Huumori, sävy ja patosi tuli Ryanilta hyvin orgaanisella ja lähes tiedostamattomalla tavalla”, kertoi tuottaja Simon Kinberg EW.

Mutta oikeastaan ​​se on näyttelijä, jota näemme näytöllä, itsestään deprecating, verhon vetävä, mythbusting Reynolds, joka voitti yli 2016. On turvallista sanoa, että yksi upea vaimo ja kaksi vauva tyttöä myöhemmin, ylpeä isä on mukavampaa hänen ääniään kuin koskaan ennen, ja kuiva huumori, joka on johtanut, on juuri sitä mitä tarvitsemme kuulemaan.

VIDEO: Blake Lively ja Ryan Reynoldsin “Cutest Couple Moments”

 

“Vihaan kuulostaa äärimmäisen tunteelliselta, mutta minulla oli hyvä vuosi. Minulla on hyviä alle 2-vuotiaita lapsia, joten sellainen tavoite, johon keskityit, “hän kertoi EW. “Loput vuoden he ovat kuolleet minulle”, hän lisäsi, aina nopeasti peittämään hänen sydämelliset kommentit jyrkästi paluun muistuttamaan meille kuinka täysin yksityinen hänen henkilökohtainen elämä todella on.

Twitterissä viesti on sama. “Kysy lääkäriltäsi, jos hyväksyt laajennuksen”, hän kertoi eräälle pian tulevalle isälle, joka etsi vanhempien neuvontaa. “Neljäs, mahdollisesti jopa viides, voi olla hyvin rauhallinen isälle.”

Ja meidän henkilökohtainen fave: “Olet tullut oikeaan paikkaan, Dirk”, hän sanoi fanille, joka haluaa pitää vaimonsa onnellisena. “Julkkikset ovat kultainen standardi suhde neuvoja.”

RELATED: Ryan Reynolds ottaa Double the Tytöt: “On enemmän rakkautta, on enemmän vaipan”

Vuoden täynnä yllätyksiä, Reynolds pitää sen todellisena, joko supersankariinsa tai ulos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map