Oliko Justin Bieber ja Bella Hadid vain nukkua?

Vain yksi päivä sen jälkeen, kun Bella Hadid oli päässyt clueless-esque plaid shortsit, lausunto pala on taas palannut … Justin Bieber.

Bieber nähtiin tänään parin täsmälleen saman punaisen ja vihreän shortsin parissa, jotka Hadid käytti tiistaina, mikä sai meidät tekemään muotin kaksinkertaisen otteen.

Ei ole useinkaan, että julkkikset kaksosivat samoissa vaatekappaleissa, varsinkin vain muutaman päivän kuluttua, mutta ennen kuin fanit pääsevät eteenpäin spekuloimalla mitä ärsyttävän samankaltainen tyyli synkronismi voi tarkoittaa, on tärkeää huomata, että tämä voi olla vain tapaus kahdesta julkkiksista, jotka rakastavat samaa unisex-tuotemerkkiä (ja kuka voi syyttää heitä?)

kesäkuu 6, 2017

Hadid astui Manhattaniin pukeutuneella Off-White turtleneck-villapaidalla ja samassa brändissä pitkät lyhyet shortsit. Hän pariutui retro-ilmeen kanssa käsivarren alla kuluneen lyhyen hihnan punaisella käsilaukulla, mustalla keilapussilla sekä pari nilkkakoruisella sandaalilla, jonka läpinäkyvä hihna oli varpaillaan. 20-vuotias polished pois ulkoasua hänen tyylikäs banged bob, erosi lähes keskellä täydellä teholla.

Splash News

RELATED: Justin Bieber kieltää uuden yhteistyön David Guettan kanssa

VIDEO: 10 kertaa Bella Hadid kiersi kiitotie

 

Hadid pukeutui Off-White-shortseihin hattuun myöhään 70-luvulla, täyttää Cher Horowitz -vibren, kun taas Bieber oli enemmän hilseilevä ja rento valkoisella t-paidalla, reppuilla ja valkoisilla lenkkareilla. Emme voi auttaa, mutta ihmettelemme, jos tämä sopiva hetki tarkoittaa sitä, että näemme enemmän kaappeja vaihdettavaksi kahdesta tulevaisuudessa. Vain aika näyttää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 68

map