Olen Obsessed: R + Co: n Bad Lands kuivaa shampoo-liimaa

Tervetuloa I’m Obsessed, joka on päivittäinen videosarja Kahlana Barfield, Tyylissä’s muoti ja kauneus toimittaja laajalti. Tarkista joka arkipäivä, jotta saat lisätietoja kauneudenhoitotuotteista ja työkaluista, joita hän ei voi saada tarpeeksi.

Harvinainen, kun ne tulevat, heräämällä täydelliseen hiuspäivään on epäilemättä kiehtova. Ja vaikka säikeet saattavat muuttua tilavuudesta ja muodoista koko päivän, suosittelemme, että tarttumme R + Co: n Bad Lands Dry Shampoo -liimoon pitämään myönteistä vauhtia menossa. Puoli kuiva shampoo, puolet muotoinen liitä kaava ei ainoastaan ​​ylläpitä puhdasta, juuri pestyjä hehkuja, vaan myös lisää tarvittavan koostumuksen ansaitakseen ansaitun elämyksen. Mattapintainen ja tahmea öljy tekee siitä helppoa myös milloin tahansa. 

minä'm Obsessed Embeds
Kohteliaisuus

Osta se: $ 28; randco.com.

Katso video yllä nähdäksesi Barfield testata tuotetta– ja tutustu huomiseen osoitteeseen instyle.com/videos niin näet, mitä muuta rakastumme.

RELATED: Olen Obsessed: Rimmel Lontoon Keep Calm Lip Balms

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 45

map