Olen Obsessed: Moroccanoil’s Texture Clay

Tervetuloa I’m Obsessed -elokuvasarjaan, Kahlana Barfield Brownin kanssa, Tyylissä’s muoti ja kauneus toimittaja laajalti. Tarkista joka arkipäivä, jotta saat lisätietoja kauneudenhoitotuotteista ja työkaluista, joita hän ei voi saada tarpeeksi.

Kaikkein halutuimmista kuvioiduista “takana on uppokuoren alla, jonka julkkikset, kampaajat ja kauneusalan ammattilaiset palaavat aina ja uudelleen. Jotta saavuit maaliin, joka on muuta kuin tasainen, suosittelemme nopeasti soveltamaan Marocanoil’s Texture Clayä. Kuten Barfield Brown kertoo yllä olevassa videossa, tämä kauniisti muotoiltu kaava tarjoaa pitkäikäisen pitoisuuden, joka ei ainoastaan ​​anna hiuksille ylimääräistä kerrosta koostumusta, vaan tekee sen myös ilman rasvaista jäännöstä. Parasta vielä, argan-öljy, shea-voin ja bentoniittisavea-mashup on myös unisex, joten voit helposti vakuuttaa elämässäsi olevan erityisen ihmisen ottavan uuden, kuuluisan hyväksytyn tyylin. 

Moroccanoil
Kohteliaisuus

Osta se: $ 28; moroccanoil.com.

RELATED: Olen Obsessed: Becca’s Shimmering Skin Perfector painetaan

Katso video edellä saadaksesi tietää, miksi Barfield Brown rakastaa sitä –ja vieraile instyle.com/videossa enemmän pakkomiellemme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map