Olen Obsessed: DryBar: n 3-päivän Bender Curling Iron

Tervetuloa I’m Obsessed, jatkuva video sarja Angelique Serrano, Tyylissän kauneudenhoitaja. Tarkista joka arkipäivä, jotta saat lisätietoja kauneudenhoitotuotteista ja työkaluista, joita hän ei voi saada tarpeeksi.

Vuodesta 2008 lähtien monikäyttöinen kauneushoitola DryBar on auttanut naisia ​​saavuttamaan sen, että pääkäännökset ovat suuria “tekevät nopeasti ja edullisesti. Ja vaikka tiili-ja laastin sijainti ei ehkä ole lähellä sinua, ei tarvitse kiusata DryBarin 3-päivän Bender Digital Curling Ironin ansiosta. Kuten nimensä mukaan tämä kampaajan suosikki ei vain salli helposti muotat seisontatuotteesi löysiksi, luonnollisiksi katsottuiksi aalloiksi, mutta niissä on myös pyörivä puristin, jonka avulla voit tehdä työtä yhdellä kädellä. Silitysraudalla on myös digitaalinen lämpötilan säätö, joten voit päättää, kuinka kuuma saatat olla. Valmistaudu aina näyttämään täydelliseltä.

Olen Obsessed Curling Iron - Embed
Kohteliaisuus

Osta se: $ 135; sephora.com.

RELATED: Olen Obsessed: Becca’s Shimmering Skin Perfector

Katso video edellä saadaksesi tietää, miksi Serrano rakastaa tätä työkalua– ja käydä instyle.com/videosissa enemmän pakkomielteissämme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 56

map