Olemme yrittäneet sitä: Yksi suunnan makeuppaletti on yllättävää

Ansaitsevien hajusteidensa ansiosta One Directionin pojat varmasti tekevät itselleen nimensä kauneuden maailmassa, ja heidän läsnäolonsa kasvaa edelleen omalla värikosmetiikastaan. Pyysimme InStyle.com-apulaisohjaajaa Marianne Mychaskiwä kokeilemaan meikkipaletteja ja raportoimaan siitä, mitä hän ajatteli.

Kun kuulin One Directionin pojat laukaisevat meikkipaletteja, luonnollisesti minua kiehtoi. Toki voisin saada tuoksujensa taakse, mutta mitä he tekivät Todella tietää meikistä? Ilmeisesti varsin vähän, koska niillä on kolme ryhmäkenttää (30 dollaria kukin, amazon.com) ja rajoitettu versio, jossa on valokuva etusivulta ($ 25 each, amazon.com).

Nyt, innokas ohjaaja, en ole tietenkään – uskon, että heidän musiikkinsa on niin hauskaa ja ei voi auttaa, vaan laulaa (lukea: huutaa) sanoituksiin aina kun “What Makes You Beautiful” tulee radioon, mutta en voi sanoa, että olen koskaan lukenut One Direction-fanikirjoitusta tai voittanut eBay-huutokaupassa jotain, joka saattaa tai ei ole koskaan kuulunut Harry Stylesiin. Kuvittele yllätys, kun yksi rajoitettu painos paletit törmäsivät minun työpöytä, ja värit olivat todella tyylikäs. En pelaa suosikkeja tai mitään, mutta … menin Zayn-paletilla.

LIITTYVÄT: Katso yhdestä suuntan viimeisimmästä tuoksukampanjasta

Ensi silmäyksellä paletti näytti hieman enemmän kuin aloituspakkaukset, joita minulla oli tapana ostaa takaisin päivässä Claire’ssa, joten en odottanut siltä varovaisilta varjoilta, huulten väreiltä ja eyelineriltä kuin minäkin. hopea glitter lipgloss antoi minulle hieman jäljitellä niitä valitettavasti myöhään 90-luvun meikki valintoja käytin rock. Minulla ei ollut mahdollisuutta ottaa kynsien värejä testikokeessa, mutta pystyin yhdistämään kaksi ulkonäköä, jotka muuttuivat trendikkäimmiksi kuin teenybopperiksi. Journalistista koskemattomuutta käytettäessä käytin vain työkaluja, jotka olivat mukana pienessä huulten harjalla ja kaksinkertaisella sienellä varustetulla varjostuslaitteella, jonka haluan yleensä heittää pois sekoitusharjasta. Pidä lukemassa nähdäksesi, miten tuotteet ovat läpäisseet, ja jos olet niin taipuvainen, kuinka tuottaa ulkoasua itsellesi.

RELATED: Watch One Direction ja Jimmy Kimmel Ota Cutest Selfie joko

Yksi Direction Makeup
Sarah Balch InStyle.comille

Ensimmäinen ilme on yksinkertainen kissan silmä yhdistettynä rohkeaan vaaleanpunainen huuliin. Kokeile kättäsi vaikuttamalla jäljittämällä ylälinjan riviä mustalla geelikynällä ja lisää lopulta dramaattinen siipi. Käytin sienellä käärittyä applikaattoria puhdistamaan kaikki tahrat, ja sitten piristyi huuliharua soveltaa kuumaa vaaleanpunainen kiilto. Jos pidät huulesi tavalliselta puolelta, voit pyyhkäistä kiiltoa sormellasi, mutta harjan avulla päästään läpikuultavammalle viimeistelylle, joka on todellisempaa väriaineeseen. Ei neonpunaisen fani? Tätä askelta voidaan helposti korvata herkullisella marja-sävyllä, mutta ajattelin, että se olisi kauniimpi uudelleen kermajuoksu, mikä on juuri sitä mitä teen. Tartuin sormeen pannuun ja sekoitin ripaus kiiltoa posken omenalle.

RELATED: Yksi suunta, Bono ja Rita Ora -levy “He tietävät, että on joulua?”

Yksi Direction Makeup
Sarah Balch InStyle.comille

Minulla on kyse rohkeasta silmästä, joten tämä savuinen ulkonäkö ja huulipuna ovat paljon lähempänä sitä mitä olisin pukeutunut todellisessa elämässä — ehkä ei toimi, mutta varmasti yöksi. Aluksi otin musta eyeliner-kynän ja lakaisin sen koko kannen perustaksi. Gel-kaava antoi varjoille paikan tarttua ja teki värejä punkilla. Vaikka metalliset varjot näyttävät hieman liian metallista ensisilmäyksellä, kun pyyhkäisät pois kimaltelevan yläkerroksen, vaikutus on paljon hienovaraisempi. Sovitin harmaasävyistä sävyä suoraan vuorauksen pohjan päälle ja sitten koristelin rypyt suklaanruskealla sävyllä. Sieni-koukulla varustetulla applikaattorilla vihaan musta varjo ulompiin kulmiin, ja sitten palasin harmaaseen väriin sekoittaen. Lopettaakseni juoksin ruusuisen kullanvärisen värin juuri rypytyksen yläpuolella hajottamalla väriä ja hämärtämällä mitä tahansa harvoja viivoja. Ei savuinen silmä on täydellinen ilman nauraa, joten lopullinen kosketus, jumisti huuliharjan tawny kulta kiilto ja soveltaa kerros.

RELATED: Yksi suuntaan tuoksu on odotustilista Ennen Jopa lyömällä kauppoja

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 71

map