Olemme yrittäneet sitä: Ultimate Photo Facial

Toimittajina meitä aina kiehtoo kauneudenhoito, joka osuu markkinoille, ja yksi suosikeistani on valokuva kasvot. Joten kun saimme tuulen uuden kuvan kasvot, joka vaatii vielä vähemmän seisokkeja, vähemmän istuntoja ja parempia tuloksia, emme olisi voineet olla enemmän innoissaan antaa sille pyörre.

Ikäpotilaille, freckleille, hämähäkki- ja rosacealle, kohinaa nousee nopeasti vaikuttavan kuvan kasvojen Lumeccan ympärille, joka käyttää korkeaa huipputehoa vahingoittuneen ihon tehokkaimmin hoitamatta sitoutumatta lasereiden käyttöön.

Joten kääntyimme Lauren Abramowitzin, Park Avenue Skin Solutionsin perustajan, taikuutta koskettamaan. Loistava kauneus muutti ikäviljeltyä ihoa sileäksi silkiksi, spot-free-täydellisyyteen vain kolmen hoidon jälkeen. Ja ollakseni rehellinen, näimme a massiivinen parannusta vain yhden hoidon jälkeen. 

RELATED: Editor-Testattu: Otin Kim Kardashianin hiusvitamiinit kuukausittain

Se oli kivuton, lyhyt (istumme kesti noin 45 minuuttia), eikä se edellyttänyt seisokkeja. Itse asiassa menimme takaisin toimistoon heti sen jälkeen (ihosi on hieman punaista, joten suosittelemme peittämään tai säästämään kanssasi tapaamisesi hakeutumaan hoidon jälkeen). Yhtäkkiä, muutamina päivinä aiemmin, pienet ikäpisteet ja pisamia, jotka vuorottelivat otsaamme vuosien mittaan, kun jätettiin huomiotta äidin vetoomus soveltaa aurinkosuojaa hiutaleina, kuten kahvijauheita, jättäen meidät kauniille, spot-free-iholle.

“Hänen kykynsä hoitaa niin monenlaisia ​​ihon huolta kasvojen ja kehon, kuten auringon vaurioita, malasma, akne rosacea, arvet, hyperpigmentaatio ja kokonaisihoito ilman seisokkeja on parasta tässä hoidossa”, Dr. Alan Matarasso in New York City kertoo Tyylissä miksi menettely on tulossa niin suosittu. “Lumecca käyttää IPL: ää (Intense Pulsed Light), joka pitää yhtä vahvaa kuin v-palkki laser ilman kipuja tai seisokkeja.”

Tärkeintä? Olemme koukussa tähän hoitoon (ja Lauren, voimme lisätä – hän on yksinkertaisesti paras). Kaksi peukaloa ylös.

LIITTYVÄT: Toimittaja-testattu: mikrolevy

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 12

map