Olemme virallisesti Obsessed kanssa Oscar Nominee Rosamund Pike Daring Red Carpet Style

Blondi pommi Rosamund Pike saattaa olla tunnettu kuuntelevien hahmojen näyttämisestä suurella näytöllä – mukaan lukien hänen roolinsa trilleriä Poissa Girl, josta hänet on ehdolla Best Actress -elokuvan Oscar-palkinnoksi – mutta tähtien riskinoton punainen matotyyli on se, mitä on kiinnittänyt huomiomme.

Ei ole mitään epäilystä siitä, että Pike: n sartorial valinnat täyttävät hype: Oscar-haastaja houkutteli kuvaansa tuuletettu sininen painettu Louis Vuitton muutos etiketin näyttelyn avajaisissa, hymyili dramaattisella Vera Wangin leikkauksella Golden Globe Awardsissa vain viikkoina synnytyksen jälkeen ja hämmästynyt Christian Dior -housu, joka on kukkaviljelty 2015 SAG Awards -palkinnolla. Keskustele kunnioitusta herättävästä.

RELATED: Rosamund hauki ruokaa post-vauvan muoti riskejä

Vaikka hänen go-to-värit ovat mustavalkoiset, Piken ulkonäkö ei ole muuta kuin perusta. Itse asiassa hän on menestyksekkäästi vetänyt ainutlaatuisia yhtyeitä, joita voidaan kuvata vain unenomainen-täyttää-seksikäs ja edes lähellä ennustettavaa. Olemme vakuuttuneita siitä, että toinen punainen matto-voitto on tulevaisuudessa sunnuntaina Oscar-seremoniassa, emmekä voi olla kovin innoissamme nähdäkseen, millainen asu hänellä on punaisella matolla. Odotan, katsokaa takaisin Pike’n paras leningit koskaan galleriassa.

KUVAT: Rosamundin haukan paras punainen matto näyttää koskaan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map