Olemme löytäneet vähintään 2 rakastettavia asioita Bachelorette’s Insufferable miesten malli Jordan Kimball

Hetkestä Bachelorette Jordanin Kimball näki kameran ja sanoi: “Brändi on mielenkiintoinen herrasmies”, tiesin, että hänestä tulee GIF-legenda, eikä hän ollut pettynyt.

Joten tässä olen, takaisin katsomaan syvälle toiseen Bachelorette ja keskeytä uutiskysely Garrettista, First Impression Rose -palkastaja, joka tunnetaan nyt hänen aggressiivisesti tietämättömästä, tuntemattomasta ja räikeästä sosiaalisen median toiminnastaan ​​keskittyä Jordaniin, 26-vuotiseen Crystal Riveriin, Fla. kotoisin, joka teki jokaisen katsojan leuan pudotuksen.

Mitä tiedämme Jordaniasta viime viikon ensi-iltansa mukaan: Hänellä on sulavalinjaisia ​​juonteita (“Teho on kulmissa”, “Halusin hänet kuulemaan kengän napautuksen, jota käytin, koska se on kuin miehen sydämenlyönti”). , massiivinen ego peppered ilman itsetuntemusta ja kauhea aika hallinta taitoja (hän ​​vietti kuusi tuntia poiminta yksinkertainen, harmaa puku yöksi!).

SAMANKALTAISET BacheloretteBecca Kufrinin sydän edustaa Frontrunnerilla historiansa seksikkäitä ja rasistisia Instagram-viestejä

kautta GIPHY

Yöllä yksi, Jordan tekee hänen tykkää ja pidä erittäin tunnettuja. Hän vihaa rakastettua kilpakumppaniaan Adam, eli Chicken Man, ja uskoo, että hipster-chic, no-sucks, no-tie-suuntaus on moraalisesti loukkaavaa. Sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti Jordan on sijoitettu muodikkaaseen ulkonäköön. Siihen liittyy jatkuva rusketus, ympärivuotinen “kesäruumi” ja Instagram-valmis hiukset. Hän pitää jokaista muuta miestä näihin standardeihin. Se on yhtä tärkeä osa ärsyttävää ja vaikuttavaa. Jordan todella välittää tasku-neliöistä ja mitä he sanovat miehen sitoutumisesta seurusteluun. Jos Jordania kestää vielä muutaman viikon, hänestä tulee sankarihaukka tämän kauden tarpeisiin. Tai ainakin ainakin sen asuva stylisti.

Mutta Jordanialle voi olla enemmän kuin olla todella, todella, naurettavan hyvän näköisiä. Myönnän, että vain yhden Jordanian Instagram-pikakirjamerkinnän avulla voit ajatella, että sama kuva oli uudestaan ​​uudestaan ​​ja uudestaan ​​(joskus on TBH), koska hän on täydentänyt mietteliäs katseensa. Mikä on yllättävää Jordaniasta, vaikka – mies, joka otti kirjaimellisen tauon ennen kuin lähti ulos Bachelorette limo päästä luonteeseen – on hänen sentimentaalisuuttaan ja nostalgiaansa. Jordanilla on pehmeä paikka äidilleen ja vauvakuviin, jotka päästävät päähän. Itse asiassa hänen ensimmäinen Instagram-kuva vuonna 2012 oli #TBT vauva Jordan hamming se kameraa, vaikka lapsi. Pian tämän jälkeen Jordan lähetti toisen #TBT: n äitinsä, “suuren moraalisen tuen kautta koko elämässä”. Aww, toinen äidin poika, joka on ylpeä siitä!

Ei armoa

Jordan Kimballin (@jordan__kimball) yhteinen viesti

Passion> Glory

Jordan Kimballin (@jordan__kimball) yhteinen viesti

Se on myös selvää Jordaniasta, että fanitutkimuksista huolimatta hänen vapid persoona on koominen temppu, hän on itse läpi ja läpi. En todellakaan usko, että Jordaniassa näkyy erilainen ero televisiossa ja Jordania on IRL. Adonis Male Modeling -foorumin mukaan Jordan sanoi kerran itsekseen: “Hei kaikille, teollisuus on tulossa itsenäiseksi hallittavaksi työpaikaksi, joten olen täällä edustamaan itseäni ja varaamaan työpaikkoja tuotemerkillesi, työskentelemään luovien ja energisten valokuvaajien kanssa ja antamaan neuvoja muille malleille. Instagram on Jordan__kimball, joka tarvitsee lisää satamatyötäni. “

Toivottavasti en ole ainoa, joka tarvitsi lukea sitä kahdesti, mutta mitä saan, on se, että homeboy ottaa itsensä ja hänen työnsä hyvin vakavasti. Hän on allekirjoittanut arvostetun mallinnusviraston Wilhelmina (katso hänen mallinsa stat). Ja hän haluaa pitää erottamisen mallinnustyönsä ja hänen jokapäiväisen elämänsä välillä. Siksi olisin järkyttynyt siitä, että hän liittyi todellisuustilaan, jos se ei ollut niin selvä, että hän on ollut Jersey Shore Stan vuosia sen kuvan mukaan, jonka hän on lähettänyt Dannyn, T-paidan myymäläpäällikön ja hänen tykkään Facebookissa , jossa hän näyttää tukevan Jersey Shorea, Mike “The Situation” ja DJ Pauly D et al.

kautta GIPHY

Ei ole järkyttävää, että Jordan Business Center -asiantuntijakoulutuksessa keskitytään rakentamaan brändinsä. On mahdollista, että hän aloitti vasta äskettäin mallintamisen. Hän lähetti Instagramiinsa kerran vuonna 2012 ja sitten koskaan uudestaan ​​mallinnuskuvaksi tammikuussa 2017, tai hän, tiedäthän, poistanut sisältöä vuodessa. Ja vain seuraavan kuukauden aikana hän ilmoitti, että hänet edusti arvostetun mallinnusjärjestön Wilhelmina Miamin haara.

Näyttää siltä, ​​että hänen erikoisuutensa on hämmentäviä valokuvien vettä. Jokaisesta syystä Jordanialla on runsaasti kuvia, joissa hän on täysin pukeutunut kukkaisiin puvus- tai iltapukuihin, mutta selittämättömällä sopping märkä. Ei ole vihjeitä siitä, miksi tai mitä tapahtuu, koska Jordanin kapellit tekevät vähemmän mielekästä kuin hänen valokuvistaan. Esimerkiksi tämä Jordanian ilmestynyt kuva on yksinkertaisesti otsikoitu “Tänä iltana aion syödä syntymäpäiväkakkua”. Kun Jordan on sopiva ajan kaudeksi ja tilaisuudeksi, kuten tämä hyvin pieni nopeus, hän kuitenkin antaa kuvatekstejä, jotka jättävät kaiken mielikuvitus, “Toimet> Kuvatekstit.” (Merkitys: pienen uimareunan vetämisen (tai ylöspäin, IDK!) paljastaminen järkyttävän sileän ihon paljastamiseksi on tärkeämpää kuin selittävän tekstin kirjoittaminen?)

Menen pois kuin risteilyalus

Jordan Kimballin (@jordan__kimball) yhteinen viesti

Jordanin muiden mallinnusmenestys kuuluu myös peitetyöntekijä. Vaikka hänellä on hashtags #menshealth ja #vogue otsikossaan, kuva on tosiasiassa John Craigille, joka on paikallinen Floridan miesten tallennuslehti. (Muut hashtags ovat: #malemodel #model #fashion #lifestyle #lamodelsmen #fit # miami # southbeach #newyork #menshair #mensfashion #mensstyle # wilhelmina # # kuntosali #health #igfit #igfitfam #gfitness #mensfashionreview #abs #photooftheday #photography # instagram #eatclean #nutrition.) Hän näyttää antavan lukijalle perään puhuvan, mutta se on alku ja mukava lohdutus, sillä mahdollisuudet ovat, että hän ei saa sitä himoavaan Ihmiset kattaa Beccan matkan lopussa.

Fall | Talvi 2017

Jordan Kimballin (@jordan__kimball) yhteinen viesti

Loppujen lopuksi olen huomannut, että Jordania ei ehkä ole yhtä kauheaa kuin hän tulee televisiossa. Joku tämän söpön #TBT: n kanssa ei voi olla valtava jerk, oikea!?

Vauva J

Jordan Kimballin (@jordan__kimball) yhteinen viesti

Bachelorette ilmestyy maanantaisin kello 20.00. ET ABC: ssä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 + = 62

map