Nyt voit ostaa Jessica Alban ensimmäisen kokoelman DL1961: lle Revolve: ssä

Se oli jälleen maaliskuussa, kun saimme ensimmäisen kerran Jessica Alban ensimmäisen denim-kokoelman tuulen DL1961 Premium Denimin kanssa. Nyt näyttelijän huikea vaatetusyhteistyö tekee taas otsikoita, koska se on nyt ostettavissa revolve.com -sivustolta.

Loppuvalla valikoimalla vaihtoehtoja (ajattele: rajatut housut, laiha farkut, irtoava denim ja paljon muuta), Alban linja tarjoaa monipuoliset sovitukset ja tyylejä mielekkääksi minkä tahansa kehon tyyppiseksi. Hinnasta huolimatta linja ei ole kaikkein lompakkoystävällinen, mutta nämä housut (jotka vaihtelevat 178 dollaria korkealle nousevalle iholle ja 878 dollariin nahkaparille) ovat ajaton niittejä, jotka tekevät pitkäkestoisia lisäyksiä mihin tahansa vaatekaappi.

Miksi olemme innoissamme Alban Revolve-laukaisusta? Yksi, nyt, kun syksyllä syksyllä ja talvella olemme päällä, kuolemme päivittämään denim-kokoelmamme. Ja kaksi, mukaan Ihmiset, DL1961 ryhtyy lisätoimiin varmistaakseen, että vaatteet ovat niin ympäristöystävällisiä kuin mahdollista. Koska tuotemerkin denim valmistetaan 50 prosenttia vähemmän vettä, kemikaaleja ja väriaineita, lopputulos on sekä muodin eteenpäin että ympäristöystävällinen. 

RELATED: Kauneus Tuotteet Jessica Alba on aina laukussaan

Ja jos sen ympäristöystävällisyys ei tee sitä puolestasi, olemme melko varma, että nämä Alba-valokuvan päälliset kuvat tulevat. Pidä vieritys nähdä näyttelijä mallinnus upea denim mallit alla.

Jessica Alba X Revolve 2
kohteliaisuus
Jessica Alba X Revolve 4
kohteliaisuus

RELATED: Jessica Alba näyttää meille oikean tavan tehdä Comfy-Chic Airport Style

Jessica Alba X Revolve 3
kohteliaisuus
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 45

map