Nyt tiedät: Halter sitten, nyt ja ennen kuin Marilyn teki sen tunnetuksi

Wtulkitse Now You Know, Eric Wilsonin sarakkeeseen, joka auttaa sinua tulemaan muotiin tietäen kaiken yhdellä nopealla lukemisella. Joka viikko, hän tarkastelee houkuttelevaa muotivaikutusta ja miksi se on tärkeä nyt. 

Kuten monet tähdet Emmy-palkinnoissa maanantai-iltana, olen riippuvainen halter-mekkoihin.

Lizzy Caplan puhui punaisesta matosta hänen Donna Karan Atelier -suunnitelmassaan silk-bändi ja silkkaa organzaa, jonka yläosa sopii yhtä mukavasti kuin uimapuku. Julia Louis-Dreyfus näytti upealta hänen omassa Carolina Herrerassa, vadelmanvärinen pääntie kääntyi nahkahihnan kautta ja Julie Bowen sai pisteitä punaisella matolla huomauttaakseen, että hänen painettu Peter Somin pukeutuminen muistutti häntä 1970-luvun halkaisijoista.

noteeratut

“Kuten monet tähdet Emmysissä, olen ripustamassa halter leningit.” – @ ericwilsonsays

Tweet tämä!

Kun ajattelen haltereita, ajattelen tietenkin Halstonia ja Geoffrey Beeneä, kun he alkoivat leikata mattapäillä ja loivat tämän vuosikymmenen kuuluisan disko-ilmeen, mutta niiden suosio kääntyy paljon kauemmas. Vionnet suunnitteli ne 1930-luvulla, Poiret 1920-luvulla, ja hyvin, Betty Rubble teki sinisen halterin pukeutumisen hänen allekirjoituksensa näyttämöksi kivikaudelle.

betty-raunioista
Everett-kokoelma

NJ Stevensonissa Muoti, visuaalinen historia Regency & Romance ja Retro & Revolution, kirjailija toteaa, että pääntie on valittunut siitä, että “se on poistanut tarpeet pilata takaisin yksityiskohtaisesti hihnoilla, jättäen keskeytymättömän alueen ihon paljastaa auringon päivällä ja näyttää yöllä.”

Varsinkin yöllä. Ajattele Nicole Kidman punaisella Balenciagalla Oscarilla 2007 (kuvassa vasemmalla), tai Marc Bouwerin vaalean silkki Angelina Jolie vuonna 2004 tai Michelle Obama Jason Wu -tapahtumassa vuonna 2009 (kuvassa, alla keskellä). Amy Adams, hänen palkintojen kiertueen aikana tänä vuonna, käytti alhaisen leikattu Valentino halter Golden Globes että näytti nyökkäys aikakauden American Hustle (kuvassa, alla oikealla).

puna-riimu-mekot
Frazer Harrison / Getty; Michael Kovac / WireImage; Steve Granitz / WireImage

Mutta tunnetuin halter mekko historiassa on luultavasti se, jota Marilyn Monroe vei vuonna 1955 ja seisoi metsätuolilla Seitsemän vuoden kutina, kun ohikulkevan junan tuulta puhaltaa hame ylös ja paljastaa jalat (kuvassa, ylhäällä). Mekko on suunnitellut Bill Travilla, Monroen eksklusiivinen pukusuunnittelija, joka kuvasi sitä uran suosikki luomuksi. Se varmasti arvosti.

Debbie Reynolds, joka pukeutui pukeutumiseen jo vuosien ajan osana pukusäkkiä, myi sen Beverly Hills -huutokaupassa vuonna 2011 ja oli 4,6 miljoonaa dollaria.

Reaaliaikainen sisäpiiritiedonsiirto seuraa Eric Wilsonia Twitterissä (@EricWilsonSays) ja tutustu Wilsonin suosikki Emmy-yöpukuihin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 + = 89

map