Nuori Bradley Cooper kirjoitti dating hänen parhaan ystävänsä high school, ja se on must read

Bradley Cooper on monien kykyjen mies. Ei vain hän on juhlittu näyttelijä, joka on voittanut yli miljoonien sydämet röyhkeästi hyvällä ulkonäöllä ja charmillaan, mutta näyttää siltä, ​​että hänellä on tapana sanoilla.

Kun Cooper oli seniori lukiossa, hän internatii Philadelphia Daily News, jossa hän kirjoitti suhteistaan. Kiitokset Philly Inquirer kirjailija Tommy Rowan näyttelijän ensimmäinen julkaistu kappale paljastettiin, ja se on rehellisesti helmi.

Kappaleella, jonka otsikkona on “Kun parhaat ystävät ovat ristiä”, toukokuusta 1993 alkaen 18-vuotias Cooper avaa ystävyytensä ja romanttisen suhteensa BFF Deborah Landes. 

RELATED: Miksi murtohäkeet ovat seksimpiä asia, jota kaveri voi käyttää

“Voivatko parhaat ystävät, jotka ovat vastakkaisesta sukupuolesta, koukkuun toisiinsa tuhoamatta heidän ystävyyttään? Minun tapauksessani kyllä ​​… toistaiseksi” Cooper aloittaa lyhyen artikkelin. 

Sitten hän jatkaa yhteydenpitoa. “Meillä on aina ollut taustalla oleva vetovoima meidät; mutta se ei koskaan kohdannut vasta tänä vuonna “, Cooper kirjoittaa. “Ennenkuin emme voineet koskaan ymmärtää ajatusta olla enemmän kuin vain ystäviä, varsinkin koska hän oli mukana suhteessa ystäväni kanssa. Kun ne hajoavat, asiat alkoivat muuttua. “

Miten asiat päätyvät? He onnistuvat menestymään menestyksekkäästi parhaista kavereista poikaystävään ja tyttöystävään – siihen asti, kunnes he jakavat tapoja kouluttaa ja väistämätöntä matkaa rannalle kesällä. Hän jättää sen hieman avoimena, mutta voimme vain toivoa, että he ovat vielä BFFs tänään.

Lue koko artikkeli alla.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 15

map