North West antaa ensimmäisen haastattelunsa ja on ihanaa

North West ei ehkä ole keskimäärin nelivuotiainen, mutta hänen ensimmäisessä haastattelussaan Kim Kardashian Westin ja Kanye Westin tytär tuntuu melko tavalliselta.

Syyskuun numerossa Haastatella jossa hän ja hänen äitinsä kanavat Jackie ja Caroline Kennedy, hän on haastatellut muita kuuluisia jälkeläisiä, mukaan lukien Kaia Gerber, Britney Spearsin pojat Sean ja Jayden Federline ja serkku Penelope Disick sekä Millie Bobby Brown, jotka kysyvät häneltä sarja ihastuttavia kysymyksiä. 

Ylös ensin on Gerber, joka kysyy häneltä, mikä on paras osa pientä veliä. “Antaa hänelle leluautot, ja annoin hänelle suuren lelukankaan”, hän kertoi Cindy Crawfordin tyttärelle. Hän paljasti myös hänen lempinimensä, joka on “Bubs” ja hänen suosikki pizzan päällä. “Juusto, juusto, juustoa kaikkialla juustoa.” Pohjois, juustopizza harrastaja kuten lapset kaikkialla.

Federline-pojat jumissa viihdykysymyksistä – heidän äitinsä on loppujen lopuksi Britney. Hänen suosikkikappaleensa? “Isäni laulu” Amazing. ” Niin mahtavaa!” Liian söpö. Mitä hänelle suosikki näyttää, hän pitää Shimmer ja Shine.

Millie kysyi häneltä kaikki hänen suosikki Disney Princess ja miksi hän pitää hänestä. “Jasmine, koska rakastan häntä”, hän vastasi ytimekkäästi. Stranger Things näyttelijä kysyi sitten kuka hänen paras ystävänsä on: “Mama”, hän sanoi. Kuinka makea on se?

RELATED: Kim Kardashian tekee todella vakuuttavan Jackie Kennedyn ensimmäisestä Mag Coverinsa pohjoisesta

Suunnata Haastatella lukemaan loput hänen haastatteluistaan ​​Penelopen kanssa ja Andy Warholin kirjoituksista yllätyvät kysymykset. 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map