“Nontouring” on viimeinen makeup trendi, jota luultavasti jo on

Kun olet alkanut kokea ääriviivaista väsymystä (kuka ei ole, eikö?), Seuraava ilmeinen liike olisi kokeilla kättäsi “nontouring” -tapahtumassa, joka on saanut runsaasti buzzia Instagramissa ja on outoa samanlaista kuin tunne tuskin tekniikka. Renee Sanganoon julkkis-meikkitaiteilija on kehittänyt menetelmän nimellä “Spanx teidän kasvoillesi” kiitos hetkellisestä nostavasta ja hehkuvaa vaikutuksesta, la Gigi Hadidista. “Tiedät, että käytät sitä, mutta kenenkään ei pitäisi nähdä sitä”, hän selittää. “Kesällä ihmiset ovat ulkona, ja heillä on taipumus käyttää kevyempää säätiötä. Se näyttää luonnollisemmalta.”

WATCH: Voit tehdä: muotoilu

 

Menetelmässä on kolmiosaa tuotteita, joita sinulla todennäköisesti on jo, ja jotka todennäköisesti käyttävät tätä täsmällistä järjestystä. Aloita suosikkialukeesi kerroksella ja pistä sävytetty kosteusvoide yläosan päälle. Concealer on valinnainen, vaikka käytämme sitä tavallisesti silmämme alla ja alaspäin suun keskellä jopa kaiken irti. Lopuksi poimia suosikki korostuskynä ja sekoita tuote alueille, joilla valo luonnollisesti osuu, kuten poskipyöriä, alas nenästä, kupumin keulasta ja kulmiesi kaaria. Jos olet jo harjoittamassa “nontouring” – onko vai ei, tiesit sen – harkitse itsesi virallisesti ennen liikkeitä, et trenditilaa, sinä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 + = 45

map