Nina Dobrevin Nautical Airport Look on viikonlopun tyylin määritelmä

Meidän on annettava se Nina Dobreville, koska hän osaa pitää sen viileänä. Kun hiljattain yhden näyttelijä oli havaittu lyömällä kaupunkia pitkään aikaan (ja uuden rakkauden kiinnostuksen?) Chace Crawford aiemmin tällä viikolla, hän suojasi silmänsä paparazziin ja oli niin blasé kuin voisi olla. 

Tähtien lentoasema pukeutui LAX: stä Vancouveriin eilen lentäen samalla tavalla kuin hänen asennonsa, joka loi huolettoman vireen samalla kun se jatkui trendikkäästi: hän piti Kate Spade New Yorkin mockneckin valkoisen ja mustan merimiespeulan painikkeilla , jota käytettiin mesh-yksityiskohtaisten mustan leggingsin huipulla. Huomaa, että pidempi neulottua offset pohjojen tiiviys ja hän luottaa puinen-kengät mustat sukkahousut pitkänomaisia ​​hänen jalat. Cat-silmä auringonlasku, korkea ratsastin ja henkilökohtaiset korut päätyivät pois kodikas lentoasema näyttää. Tällaisen yhtyeen kanssa on epäilemättä Dobrevin ansainnut tyyliinsä raitoja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 55 = 58

map