Nina Dobrev vahvistaa, että kaikki saavat Bangs ja Bob juuri nyt

Nina Dobrev juuri aloitti jyrkästi leikkautensa. Virallisesti ojaan lob-elämää, tähti saapui Flatliners ensi-ilta ensiesiintyy hänen upouusi tylsä ​​kulmikkaat bob ja otsatukka-valtava ero olkapää pituudelta sotkuisia aaltoja olemme tottuneet näkemään näyttelijä kulumista.

TK
Jason LaVeris / FilmMagic

Leikkaus luotiin julkkis-kampaajana Riawna Capri, joka kutsuu sitä “Nobiksi” tai Nina-Bobiksi. “Hän soittaa CHLOEa pariisilaiselle taiteilijalle, joten hahmottelemme tämän tyylikästä eurooppalaista hahmoa”, hän kirjoitti Instagramissa. Hänen bangssaan hän nimesi heidät “ranskaksi”.

✂️✂️✂️ #BangingBob ja #FrenchFringe @ Ninan uusi elokuva “Lucky Day”. Me kutsumme sitä #Nob (Nina-Bob ��) Hän soittaa CHLOEa pariisilaiselle taiteilijalle, joten hahmottelemme tämän tyylikästä eurooppalaista hahmoa. ������ Bye Bye #DObrev (nyt ��) Tämä kuva on elämä �� @adambreuchaud tappoi sen tässä #makeup look �� Yksinkertaisesti #flawless !!! #FlatlinersMovie #Premiere

Riawna Capri: n yhteinen viesti Hairstylist (@riawna) on

RELATED: Miten pestä hiuksiani, jos minulla on laajennuksia?

VIDEO: Mila Kunis pelkästään debytoi hänen seksikkäimmän hiusten leikkauksen vielä

Vaikka kulma on ollut jo pitkään Hollywoodissa, Mila Kunis paljasti vain Posh Spice-leikkauksensa, mutta Dobrev päivitti ulkoasun super-tyylikkäillä kulmakarvojen reunustamalla reunalla. Se on kiinteä sekoitus Posh Spice ja Mia välillä Pulp Fiction.

Ja se on bob ja bangs combo odotamme alkavan popping kaikkialla. Jen Atkin kokeili myös itseään äskettäin.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map