Kalliokiipeily on niin haastavaa kuin se onkin, mutta Nina Dobrev vie sen kokonaan uudelle tasolle, joka korottaa seinää kantapäässä! 27-vuotias näyttelijä ei voinut auttaa näyttelemään taitojaan, kun hän otti kiipeilykuntosalille perjantaina harjoituksen, ja meidän on sanottava, että olemme vaikuttuneita.

Dobrev, joka tunnetaan hänen roolistaan Vampyyri päiväkirjat, iski eilen poseeraa Instagramille, ja hän teki niin samalla kun se kallionseinää puolivälissä oli 4-tuumainen kudottu saappaat. Hänellä on legginssit ja mustat säiliöt top hänen “kiipeilykengät”, ja hänen hiukset on vedetty ylös sotkuinen lantion.

Kuvan alapuolella, jossa hän ripustaa seinää yhdellä jalalla, Dobrev kirjoitti: “Koska ilmaus menee …” Mitä korkeampi kantapää on taivaan lähempänä? ” Tai odota, oliko se … “Tein kaiken mitä teki, mutta korkokenkiä.” Ei jumittua, olen melko varma, että se on … Anna tytölle oikeat kengät ja hän voi valloittaa maailman. Aivan sama. saat kohtaani. Tapan sen. 4 tuumaa korkokengät. #NoShoesNoProblem.”

Kun ilmaus menee … “Mitä korkeammat kantapinnat ovat taivaan läheisemmiksi”. Tai odota, oliko se … “Tein kaiken mitä teki, mutta korkokenkiä.” Ei jumittua, olen melko varma, että … “Anna tytölle oikeat kengät ja hän voi valloittaa maailman.” Aivan sama. saat kohtaani. Tapan sen. 4 tuumaa korkokengät. #NoShoesNoProblem # ��

Kuva, jonka Nina Dobrev (@ninadobrev) on kirjoittanut

RELATED: Nina Dobrev on Real-Life-tanssivan tytön emoji Marchesan NYFW-näyttelyssä

Hän on ehdottomasti voima, johon on laskettava kiipeilyn – näyttelijä, joka tähtää tulevassa elokuvassa XXX: Xander Cagen paluu, lähetti myös videon itsestään ottamalla kuntosalin hankalia esteitä asianmukaisissa jalkineissa. Hanki se tyttö!

Kiipeilyyn viikonloppuna … ���� @morganbeau @cheeklane @carlysnook

Video, jonka Nina Dobrev (@ninadobrev) on kirjoittanut

VIDEO: Nina Dobrevin parhaat Instagram-hetket